Tegelcentrum Siddeburen biedt u een greep uit de tegelcollectie van het populaire merk Armonie. De tegels van Armonie zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor alle woonruimtes. De betonlook van deze wand- en vloertegels helpen u bij het creëren van een industrieel interieur. Armonie tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten voor een scherpe prijs.

9 artikelen  

Verwijder alle


Wat is Armonie keramiek voor merk?

Het merk Armonie Keramiek produceert al meer dan 20 jaar hoogwaardige, trendy vloer- en wandtegels tegen een betaalbare prijs. Alle tegels worden grondig getest door verscheidene, naar eigen zeggen, rigoureuze testmethodes, zodat ze altijd garant kunnen staan voor technische en esthetische kwaliteit. Het team van Armonie bestaat uit een gemotiveerde groep jonge mensen die altijd op zoek is naar vernieuwing. Dit maakt dat de tegelseries van Armonie eigentijds zijn en daardoor perfect aansluiten bij de trends van nu.

Bekijk de verschillende soorten Armonie tegels

Elke ruimte heeft zijn eigen stijl. Met een breed scala aan materialen, zorgt Armonie ervoor dat u elk type omgeving volledig kunt aankleden met de tegels uit de verschillende collecties van het merk. Tegelcentrum Siddeburen biedt twee series van Armonie, te weten de Le Cave serie en de Chicago collectie.

Zijn de Le Cave tegels iets voor u?

De Le Cave serie kenmerkt zich door zijn minimalistische, maar toch verfijnde stijl. De tegels zijn bij Tegelcentrum Siddeburen verkrijgbaar in een drietal afmetingen: 60x60 cm, 30x60 cm, 30x30 cm. De tegels zijn allen 10 mm dik. Alle formaten zijn, mits voorradig of leverbaar, beschikbaar in de kleuren grijs (Silver), ivoor (Ivory) en antraciet. Alle kleuren hebben een betonlook uitstraling. Dit maakt dat de tegels de ruimte een rustige, maar stoere uitstraling geven.

De veelzijdige Chicago tegelserie

Naast de Le Cave collectie biedt Tegelcentrum Siddeburen u de Chicago serie van Armonie. Deze veelzijdige serie bestaat uit betonlook tegels met reliëf en marmeren tegels met speelse, geometrische decorprints. De Chicago wandtegels zijn verkrijgbaar in de maten 25x40 cm en 26x52 cm. De tegels zijn standaard 7 mm dik. De betonlook wandtegels zijn beschikbaar, mits leverbaar, in de kleuren grijs, wit, ivoor en taupe. De tegels met print komen in de uitvoeringen wit en taupe. De gehele tegelserie is geschikt voor alle ruimtes in uw woning.

Armonie tegels bij u thuis?

Wilt u nou ook prachtige betonlook tegels van Armonie bij u in huis hebben? Tegelcentrum Siddeburen is officiële dealer van het merk Armonie en haar tegels. Kom gerust eens langs in onze showroom en bekijk de nieuwste collecties van de Armonie tegels. Heeft u eerst nog vragen? Geen probleem. Tegelcentrum Siddeburen is ook telefonisch bereikbaar tijdens haar openingstijden. Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste wand- en/of vloertegels.