Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u een prachtig assortiment aan tegels met een authentieke look. De collectie authentieke tegels bestaat uit unieke tegels in diverse kleuren en stijlen, welke allen worden gekenmerkt door de authentieke look. Hierdoor vindt u altijd een geschikte authentieke tegels die past bij uw interieur. Bekijk nu het assortiment hieronder!

27 artikelen  

Verwijder alle


Wat zijn authentieke tegels?

Authentiek staat voor onvervalst, echt en origineel. De collectie authentieke tegels van Tegelcentrum Siddeburen bestaat dan ook uit unieke tegels waarvan het ware karakter naar boven komt. Deze tegels worden gekenmerkt door het karakter van het materiaal. Dit is bijvoorbeeld duidelijk terug te zien in de E.K. Fitch Rainbow en de Canyon 8 tegels, waarbij het natuurlijke karakter van de natuursteen is terug te zien in de authentieke vloer- en wandtegels. Daarnaast zijn er authentieke tegels verkrijgbaar die hun authenticiteit juist danken aan een unieke print, zoals de Cristacer Montblanc Decor Negro tegel.

Tegels met een authentieke look voor ieder interieur

Of u nou opzoek bent naar authentieke wandtegels of authentieke vloertegels, bij Tegelcentrum Siddeburen is er voor ieder wat wils. Doordat onze collectie tegels met een authentieke look zeer divers is, is er altijd een geschikte tegel voor u. Zo zijn er diverse wandtegels met unieke dessins voor bijvoorbeeld in het toilet of de keuken. Of wilt u toch liever authentieke tegels met een beige kleurtint in de keuken, voor bij uw oudhollandse keuken bijvoorbeeld? Wat uw smaak ook is, wij hebben de geschikte tegel voor u!

Creëer een authentieke sfeer in uw woning of bedrijfspand

Met de authentieke tegels in ons assortiment kunt u uw interieur net dat extra beetje authenticiteit toekennen. Maar dit kan uiteraard ook voor uw bedrijfspand. Zo zijn er zeer geschikte tegels voor op bijvoorbeeld het toilet. Ook voor in de kantine van uw bedrijfspand zijn er mooie en vooral praktische authentieke tegels verkrijgbaar. Het grote voordeel hiervan is dat deze slijtvast zijn en makkelijk schoon te maken. Dit maakt dat tegels op een plek waar makkelijk wordt geknoeid, zoals de kantine of keuken, erg praktisch zijn.

Authentieke tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u geschikte vloer- en wandtegels voor ieder interieur. Zo kunt u bij ons terecht voor betonlook tegels, vintage tegels maar ook authentieke vloertegels en authentieke wandtegels. Weet u al precies welke authentieke tegels u wilt hebben? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in de webshop. Bekijkt u de tegels toch liever nog even in het echt? Dan bent u van harte welkom in onze ruime showroom van 1000m² in Siddeburen. Heeft u een vraag? Neem dan contact op!