Cisa Ceramiche is een wereldwijd bekende tegelhandel bekend om zijn prachtige keramieken vloertegels. Ze zijn vooral erg sterk in houtlooktegels, maar bieden ook andere soorten tegels aan zoals vloertegels met dessin of natuursteenlook tegels. Komt u eens langs in onze showroom om de tegels te bekijken en te voelen? In het echt zijn ze namelijk nog véél mooier. Geen tijd om langs te komen? Bekijk dan hieronder dan alvast een voorproefje van Cisa tegels uit het assortiment van Tegelcentrum Siddeburen.

5 artikelen  

Verwijder alle


Cisa Ceramiche tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

De collectie van Cisa Ceramiche is een vloertegelcollectie met onder andere prachtige houtlook tegels. Deze houtlooktegels zijn bijna niet te onderscheiden van echt houten vloeren, maar wel met alle voordelen van tegels. Kijk voorbeeld eens naar de Cisa Vintage collectie. Heerlijke tegelvloeren met een vintage houtlook, perfect voor bijna iedere soort inrichting. Of het nou in de woonkamer is of in de keuken, deze tegels kunnen het aan!

Cisa tegels laten bezorgen

Bij Tegelcentrum Siddeburen bieden wij de mogelijkheid om de Cisa vloertegels bij u thuis te bezorgen. Als u in Noord-Nederland woont doen we dit zelfs helemaal gratis! De levertijd van tegels nadat u een bestelling heeft gedaan varieert tussen de 1 en 3 weken. Wilt u zelf de tegels leggen en heeft u hier nog iets anders dan de tegels voor nodig? Neem dan gerust contact op. Tegelcentrum heeft alles in huis wat u nodig heeft om de tegelvloer zelf te leggen en we geven u graag persoonlijke tips om de vloer zo strak en professioneel mogelijk te leggen. Mocht u nog meer vragen hebben over de levering of andere zaken, bezoek dan onze veelgesteldevragen-pagina of neem contact op.

Liggen er binnenkort Cisa tegels bij u in huis?

TegelSiddeburen is officiële dealer van het merk Cisa. Kom gauw langs bij Tegelcentrum Siddeburen om de collecties van Cisa tegels te bekijken. Hebben we de gewenste vloertegel van Cisa niet op voorraad? Dit ook geen enkel probleem. We kunnen vloertegels apart voor u bestellen bij de leverancier.

Heeft u nog andere vragen? Bekijk dan onze FAQ-pagina of neem telefonisch contact op. Onze specialisten adviseren u graag en vertellen u graag over alle mooie tegels uit onze collectie!