Bijzondere tegels met een vintage-, beton- of houtlook voor de keuken, woonkamer of badkamer

Bent u op zoek naar echte design tegels die uw woonkamer, keuken of badkamer net dat beetje extra geven? De gevarieerde design vloertegels van Tegelcentrum Siddeburen geven uw woning een bijzondere sfeer. In onze webshop vindt u de meest speciale vloertegels. Van vintage tegels van Portugese makelij tot exemplaren die niet van hout of beton te onderscheiden zijn. Bekijk onze collectie hieronder!

74 artikelen  Soorten design vloertegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Wat voor stijl u ook wilt creëren in uw woning, bij ons vindt u de design tegel die erbij past.

Bijzondere vloertegels

Deze tegels zijn – de naam zegt het al – bijzonder. Tegels in alle soorten, maten, kleuren, vormen en unieke prints. Niet alledaags, maar net even anders dan normaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van mozaïeken tegels? Hiermee heeft u geen hip vloerkleed meer nodig.

Vintage vloertegels

Bent u helemaal into retro en vintage? Verfraai dan uw vloer met vintage tegels die qua design soms wel 30 jaar oud zijn. Met de prachtige dessins die herinneren aan de jaren vijftig, zestig, zeventig of tachtig haalt u een zeer warme sfeer in huis. Bekijk een aantal voorbeelden.

Boeren plavuizen

Met boeren plavuizen op uw vloer creëert u een authentieke landelijke sfeer in uw woning. Deze tegels werden vroeger gemaakt van klei dat met de hand was gevormd en vervolgens werd gebakken in authentieke ovens. Boeren plavuizen staan ook wel bekend als Franse estrikken of terracotta tegels.

Betonlook vloertegels

Deze vloertegels zijn niet van echt beton te onderscheiden. Hierdoor krijgt uw woonruimte een enorm strakke en industriële uitstraling die helemaal van nu is. Bekijk eens een aantal voorbeelden.

Houtlook vloertegels

Twijfelt u tussen tegels, laminaat of parket? Vloertegels met een houtlook bieden het beste van alle werelden. U haalt er een warme sfeer mee in huis en ze zijn ook nog eens geschikt voor vloerverwarming. Bekijk hier ons aanbod.