Bent u op zoek naar tegels met een houtlook? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment met houtlook tegels, in verschillende kleuren en maten. We verkopen tegels van meerdere merken, zoals Floor Italia, Saime en EnergieKer. Bekijk hieronder ons assortiment met alle houtlook tegels.

18 artikelen  

Verwijder alle
Houtlook tegels voor een warme en natuurlijke uitstraling

U wilt graag tegels in uw woning met een warme en natuurlijke uitstraling? Kies dan voor tegels met een houtlook patroon. Met houtlook tegels creëer je een landelijke sfeer die past binnen iedere woonstijl. Houten vloeren hebben vaak veel onderhoud nodig en vlekken snel. Door te kiezen voor tegels met een houtlook heeft u hier geen last van. Tegels zijn namelijk enorm gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, er kan geen vuil in de vloer trekken waardoor er vlekken ontstaan.

Creëer een landelijke sfeer in uw huis, kantoor of horecazaak.

Met houtlook tegels creëert u een prachtige landelijke sfeer in uw woning, kantoor of horecazaak. De tegels zijn namelijk geschikt voor meerdere doeleinden. Tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn daarom ook uiterst geschikt voor het gebruik in de horeca. Geef uw restaurant of hotel gemakkelijk een landelijke sfeer door gebruik te maken van tegels met een houtlook. De vloer is gemakkelijk te combineren met verschillende meubels en materialen. Combineer de vloer bijvoorbeeld met landelijke meubels om de landlelijke sfeer compleet te maken. Liever een iets stoerdere uitstraling creëren? Combineer de vloer dan met een industrieel interieur.

Houtlook tegels koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen koopt u houtlook tegels tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag gemakkelijk online een offerte aan of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om een passend advies te geven. Ook voor hulp bij het zetten van de tegels kunt u altijd bij ons terecht. Naast houtlook tegels verkopen wij ook betonlook tegels en metallook tegels.