Inspiratie - Project Appingedam


Tegels van Tegelcentrum Siddeburen in Appingedam

Onze eerste ontmoeting met Tegelcentrum Siddeburen was voor tegels in onze WC, al een heel aantal jaar geleden. We waren destijds op zoek naar een restpartij voor een leuk prijsje en kwamen zo bij Tegelcentrum Siddeburen uit. Ondertussen zijn we twee huizen verder en kunnen we zeggen dat Tegelcentrum Siddeburen drie van onze huizen naar volle tevredenheid van tegels heeft voorzien.

In ons nieuwe huis, waar we nu wonen, was de badkamer bekleed met witte en oranje/roze tegels. Niet geheel onze smaak, dus in september 2017 besloten we deze opnieuw te laten betegelen. Elders kwamen we unieke tegels tegen, maar door onze goede ervaringen hebben we deze zelfde tegels uiteindelijk via Tegelcentrum Siddeburen besteld.

Bij Tegelcentrum Siddeburen staan ze overal voor open, denken ze met je mee en kun je altijd vertrouwen op goede service. Van uitzoeken in de winkel tot bezorgd aan huis. Voorlopig zijn we niet van plan om te verhuizen, maar áls dat gebeurt gaan we zeker weer naar Tegelcentrum Siddeburen!

Allegonda uit Appingedam

Tegelinspiratie Appingedam 1

Tegelcentrum Siddeburen inspiratie