Tegelcentrum Siddeburen heeft een ruim aanbod van tegels van het merk Kersano. Kersano is een onderdeel van het overkoepelende Duitse tegelmerk Balders-Heinze. Waar het overkoepelende merk behoorlijk bekend is in de tegelwereld, zijn niet veel mensen bekend met het submerk Kersano. Dit is erg zonde, want de tegels van Kersano zijn prachtig!

6 artikelen  

Verwijder alle


Historie Kersano tegels

Kersano is net als haar moederbedrijf een Duits tegelmerk. De tegels zelf worden echter geproduceerd in Italië! Door de jaren heen merkte het moederbedrijf dat ze nog veel meer ideeën hadden om verschillende soorten tegels op de markt te zetten. Deze pasten echter niet binnen het imago van Balders-Heinze dus besloot het bedrijf een eigen dochteronderneming op te richten: Kersano. Een nieuw en hip merk was geboren!

Over Kersano tegels

De frisse designs van Kersano tegels zijn een genot voor het oog en zijn in iedere woning aankleding. Kersano tegels kenmerken door stijlvolle Italiaanse & Duitse invloeden. Door het stijlvolle ontwerp van de tegels kunt u de tegels plaatsen in verschillende locaties in uw woning. De Kersano tegels staan prachtig in uw badkamer, keuken en uw woonkamer. De tegels hebben allen een klassieke betonlook waardoor ze een industriële look and feel met zich mee brengen. Doordat u de tegels in wel vijf verschillende kleuren kunt bestellen heeft u voor iedere woonruimte een Kersano tegel die past bij de rest van het interieur. De tegels zijn allen beschermd middels een beschermlaag waardoor de tegels kras en vuilafstotend zijn. Ideaal dus om schoon te maken en te houden! Dit is voor de tegels ook belangrijk, aangezien we van Kersano enkel vloertegels in het assortiment hebben. De vloertegels worden dagelijks bewandeld en kunnen dus regelmatig viezigheid aantrekken.

Kersano tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen koopt u Kersano tegels tegen een scherp tarief. U koopt de Kersano tegels al vanaf 37 euro 50 per vierkante meter. Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Kersano tegels kunt u deze bestellen via onze webshop en worden deze zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. U kunt kosteloos bij Tegelcentrum Siddeburen een tegelsnijder mee laten bezorgen om de tegels precies op formaat te knippen. Zo hoeft u geen enkele vierkante decimeter van de prachtige tegels te verspillen! Als u nog overige vragen heeft over het kopen van de Kersano tegels dan kunt u onze Frequently Asked Questions doornemen. Hier staan de meest voorkomende vragen alvast voor u beantwoord. Mocht u dan nog met prangende vragen zitten, neemt u dan gerust contact met ons op!