Zoekt u keramische tegels van Italiaanse topkwaliteit? Dan zijn Ragno tegels iets voor u! Ragno was één van de eerste topproducenten van keramische tegels in Italie en maakt haar naam vandaag de dag nog steeds waar met een uitgebreid assortiment tegels voor iedere smaak en stijl! Bekijk nu het aanbod Ragno tegels van Tegelcentrum Siddeburen!

1 artikelen  

Verwijder alle


Over Ragno tegels

Ragno is een in 1949 opgerichte Italiaanse product van keramische tegels. Het merk is door de productie van wandtegels voor woningen uitgegroeid tot één van de grootste producenten van keramische tegels in Italië. Sinds de jaren 60 produceert Ragno tevens geglazuurde tegels voor vloer- en wandbekleding. In de jaren 80 begon de diversiteit van het merk pas echt vorm te krijgen en zijn er diverse collecties opgericht op basis van verschillende stijlen en smaken. Deze weg volgt de producent tegenwoordig nog steeds en er worden dan ook nog regelmatig nieuwe producten en productcategorieën gepresenteerd. Kortom, Ragno is een kwalitatieve aanbieder van diverse keramische vloertegels en wandtegels.

Ragno tegels: geschikte keramische tegels voor iedereen

Het assortiment tegels van Ragno is dus zeer breed en divers. Zo bieden ze tegels aan voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Hierbij kunt u denken aan bouwbedrijven die woningen bouwen of restaureren. Maar ook voor particulieren is er ruime keuze. Zo zijn er Ragno tegels met een steenlook, houtlook, betonlook of marmerlook. Ook bij deze looks is er keuze tussen bijvoorbeeld een moderne uitstraling of juist een klassieke uitstraling. Door het diverse aanbod is het makkelijk combineren met verschillende Ragno tegels. Zo is er altijd een geschikte tegel voor uw interieur. Bekijk het assortiment!

Ragno tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Ragno tegels koopt u eenvoudig bij Tegelcentrum Siddeburen. U bestelt de door u gewenste tegels gemakkelijk online of komt langs in onze fysieke showroom in Siddeburen. Hier hebben wij ruim 1000m2 gevuld met de beste tegels uit alle windhoeken. U kunt dan rustig alle modellen bekijken onder het genot van een bakje koffie. Onze medewerkers adviseren u graag. U kunt natuurlijk ook telefonisch worden geholpen. Heeft u dit liever? Neem dan contact op!