Tegelcentrum Siddeburen heeft een mooi aanbod van tegels van het merk Sil Ceramische. Sil Ceramische is een merk dat bekend staat voornamelijk om haar kwaliteitgarantie. Als je een tegel van dit merk aanschaft, dan weet je zeker dat je prachtige kwalitatieve tegels in huis haalt. Wij van Tegelcentrum Siddeburen zijn dan ook erg trots dat we u Sil Ceramische tegels kunnen aanbieden!

4 artikelen  

Verwijder alle


Historie Sil Ceramische tegels

Sil Ceramische is een merk dat net als vele tegelmerken haar oorsprong kent in Italië. Italiaanse tegels zijn over het algemeen geproduceerd van keramiek en dit geldt ook voor de tegels van Sil Ceramische. Het grootste voordeel van keramiek is dat het zeer hygiënisch van aard is. De Sil Ceramische tegels zijn dan ook gemakkelijk schoon te krijgen en schoon te houden.

Over Sil Ceramische tegels

De vernieuwende designs van Sil Ceramische tegels zijn een toevoeging op iedere woonruimte waarin deze geplaatst worden. Door de keramische basis van de producten zijn de tegels gemakkelijk schoon te houden en hebben hierdoor altijd een schone en mooie uitstraling. Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u keuze uit verschillende tegels van Sil Ceramische, wat deze echter allen gemeen hebben is dat het vloertegels zijn! Hier is voor gekozen omdat het merk excelleert op het gebied van vloertegels. De vloertegels zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, grijs, wit en antraciet. Zo vindt u altijd de vloertegel die perfect past bij de plek in uw woonruimte waar u de vloertegel wilt plaatsen. Alle tegels van Sil Ceramische die te verkrijgen zijn bij Tegelcentrum Siddeburen zijn beschermd middels een extra beschermlaag op de tegels. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de vloertegels vuilafstotend zijn en daarnaast moeilijk bekrast worden. Dit is wel zo fijn voor vloertegels aangezien deze men over het algemeen dagelijks op een vloertegel loopt.

Sil Ceramische tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

U kunt bij Tegelcentrum Siddeburen kiezen uit vier soorten vloertegels van het merk Sil Ceramische. Omdat het vier keer om dezelfde tegel in een andere kleur gaat, kosten de tegels ook allen hetzelfde per vierkante meter. Voor 59 euro 50 heeft u al een vierkante meter Sil Ceramische tegels van topkwaliteit! Als u deze tegels wilt bestellen voor uw woning, kunt u de aanschaf voltooien in de webshop van Tegelcentrum Siddeburen. De vloertegels worden dan zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd. Om de tegels op de juiste manier in uw woonruimte te kunnen plaatsen kunt u bij de bestelling aangeven dat u kosteloos een tegelsnijder wilt laten meebezorgen. Zo kunt u de tegels op de perfecte wijze knippen zodat ze zo mooi mogelijk passen in uw woonruimte. Als u nog tegen dingen aanloopt tijdens het bestellen van Sil Ceramische tegels in de webshop van Tegelcentrum Siddeburen dan kunt u gerust contact met ons opnemen!