Bij Tegelcentrum siddeburen vindt u een uitgebreid assortiment aan Sintesi vloertegels. De vloertegels variëren in prijs van €37,50 tot €49,50. Door deze grote variatie in prijs zijn Sintesi vloertegels voor iedereen toegankelijk! Het merk stamt af uit de vorige eeuw en is dan ook al heel lang een grote speler in de markt van tegels.

7 artikelen  

Verwijder alle


Historie Sintesi

Sintesi is onderdeel van de grotere groep tegelfabrikanten. Ze vallen onder de zogeheten Gruppo Ceramiche Gresmalt, dit is een Italiaanse groep bestaande uit verschillende tegelfabrikanten. Ze opereren sinds 1998 als op zichzelf staand merk en weet zich te onderscheiden op typisch Italiaanse wijze. De tegels van Sintesi staan bekend om de prachtige designs en stijl die erin verwerkt worden. Het merk is door de jaren heen een grote speler geworden in de markt van tegels en dat laat zich zien in de productiecijfers. Ieder jaar worden er in de Sintesi fabrieken voor meer dan 11 miljoen vierkante meter aan tegels geproduceerd!

Over Sintesi tegels

Zoals gezegd typeren de tegels zich door het strakke en mooie design. Naast de uiterlijke kenmerken zullen de tegels uw kwaliteitsverwachtingen overtreffen. Sintesi maakt enkel gebruik van de beste materialen waardoor de kwaliteit en duurzaamheid van de tegels gewaarborgd wordt. De tegels kunnen tegen een stootje en het schoonmaken hiervan is een gemakkelijke klus. Het bewijs van de kwaliteit van de tegels kunt u aflezen uit de behaalde certificaten door deze tegels. Alle tegels van het merk Sitnesi hebben de Declaration of Performance (DoP) en UPEC certificeringen. Deze certificeringen zijn het bewijs van kwaliteit en duurzaamheid..

Sintesi tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Tegelcentrum Siddeburen biedt u een breed scala aan tegels van het merk Sintesi. U kunt bij ons terecht voor vijf verschillende tegels in effen kleuren. Als u meer van patronen houdt, kunt u bij Tegelcentrum Siddeburen nog kiezen uit twee verschillende tegels met leuke patronen! Als u de tegels besteld heeft worden deze binnen de afgesproken levertijd bij uw huis geleverd op een pallet. Als u nog vragen heeft over de Sintesi tegels of als u hulp nodig heeft bij het doorlopen van het bestelproces kunt u onze Frequently Asked Questions raadplegen of contact met ons opnemen!