​Woont u in Assen en wilt u mooie wandtegels kopen?


Wandtegels voor in Assen koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen

Gaat u uw keuken, badkamer of toilet verbouwen of heeft u een nieuwbouw woning gekocht? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar wandtegels. Kiest u dan voor strakke effen tegels of wilt u uitpakken met mooie design tegels? Tegelcentrum Siddeburen heeft een scala aan wandtegels in verschillende kleuren, afmetingen, dessins en prijzen. In onze showroom van 1000m2 vindt u meer dan 2000 tegels.

Naar welke tegels bent u op zoek?

Het verschil tussen wandtegels en vloertegels

Mocht u een mooie vloertegel hebben gezien, deze kan vaak ook op de wand. Echter kunnen wandtegels niet op de vloeren omdat deze dunner zijn hierdoor minder druk aan kunnen. Wandtegels zijn waterdicht, kunnen tegen chemicaliën, zijn hittebestendig en gemakkelijk schoon te maken. Badkamertegels kunt u dus schoonmaken met chloor zonder ze te beschadigen. Ook wanneer u bij het koken vetspetters krijgt, zijn tegels gemakkelijker schoon te maken dan stucwerk.

Laat u inspireren door verschillende tegelstijlen

Grote showroom en gratis bezorging in de regio Assen

In ons tegelcentrum van 1000m2 in Siddeburen vindt u meer dan 2000 wandtegels in alle soorten, maten en kleuren. Onze showroom is ter vergelijking even groot als twee voetbalvelden van Achilles 1894 of ACV. Hoeveel en welke tegel u ook uitkiest wij komen ze gratis bij u thuis brengen.

Probeer eens een monstertegel aan uw eigen muur

Tegels uitkiezen is voor sommigen een lastige keuze omdat het bepalend is voor een langere tijd. Probeer gerust eens een monstertegel bij u thuis uit. Zo kunt u rustig bij u thuis kijken of de tegel bij uw huis past.