Vloertegels kopen in Drachten?


Alle vloertegels gratis in Drachten bezorgd

Op slechts 30 minuten rijden vanaf Drachten vind u Tegelcentrum Siddeburen met een uitgebreid assortiment vloertegels. Een tegelvloer is hygiënisch en kras- en stootbestendig. Het is een ideale vloer voor een huishouden waarin geleefd en gespeeld wordt. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te houden en heeft u de mogelijkheid voor vloerverwarming.

Waarom kiezen voor tegels?

  • Hygiëne ideaal voor mensen met allergieën
  • Tegels nemen geen stof op
  • Het onderhoud is gemakkelijk
  • Kras- en stootbestendig
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Ruime keuze aan design van vierkant tot rond, van natuurlijk tot knal kleuren en van glad tot ruw

Voor welke ruimte zoekt u een tegelvloer?

1000m2 showroom, gratis bezorging: fiele frij om te besykjen

In onze 1000m2 showroom vind u ongetwijfeld een tegel naar uw smaak. Heeft u een tegel gevonden? Dan brengen wij deze gratis bij u thuis in de regio Drachten. Wilt u nog even nadenken over welke tegel u gaat kiezen? Neem dan vrijblijvend een monstertegel mee dan kunt u thuis op u gemak een keuze maken. Een belletje is vervolgens genoeg om de tegels te bestellen en te laten bezorgen. Dit scheelt u weer een ritje van Drachten naar Siddeburen. U kunt hier natuurlijk ook alvast inspiratie op doen voor uw vloer, toilet, keuken of badkamer.

Laat ook direct vloerverwarming installeren

Vloerverarming is niet alleen lekker warm aan uw voeten maar is ook energiezuiniger doordat het de warmte verspreid in uw huis. Met een veel lagere tempratuur kan vloerverwarming ervoor zorgen dat het warm is in huis. Dit zorgt voor een beter energielabel en verhoogt de waarde van uw huis. Lees hier meer over vloerverwarming.