Goedkope tegels kopen in Leeuwarden?


Wandtegel of vloertegel, altijd een ruim assortiment

Bent u toe aan een nieuwe en sprekende laag tegels aan uw wand of vloer? Zoek niet verder en kom eens langs bij Tegelcentrum Siddeburen. Het aanbod van Tegelcentrum Siddeburen is divers, van hoge kwaliteit en door alle maten, soorten en kleuren voor ieder budget aansprekend. In een showroom van 1000m² met meer dan 2000 tegels uitgestald kan het niet anders dan voor ieder wat wils. Rij eens langs voor vrijblijvend advies en een dosis inspiratie.

Voor welke ruimte zoekt u een tegel?

  • Vloertegels of wandtegels voor de woonkamer
  • Vloertegels of wandtegels voor de keuken
  • Vloertegels of wandtegels voor de badkamer
  • Vloertegels of wandtegels voor het toilet

Goedkope tegels, ja graag!

Tegels zijn een frisse aanvulling aan verschillende ruimtes. Van een lichte tegel in de badkamer, waardoor deze direct een stuk groter lijkt, tot een robuuste variant in de woonkamer voor een stoere uitstaling. Daarnaast zijn tegels functioneel en een toevoeging aan de hygiëne. Anders dan bij tapijt bent u bij een fijne laag tegels op de vloer snel verlost van slingerende hondenharen en vuiltjes.

Bezorgd(heid) over het zetten

Heeft u een geschikte tegel uitgekozen waar u budget blij van wordt? Dan geen zorgen, want wij bezorgen gratis bij u thuis. Met ons eigen vervoer zijn wij op het afgesproken tijdstip bij u thuis om de tegels veilig en netjes verpakt bij u af te geven. Wilt u de tegels zelf zetten? Dan bieden wij graag ondersteuning bij deze klus, zowel voor tips of voor zetmaterialen kunt u bij ons terecht. Uiteraard zetten wij ook graag de tegels bij u. Vrijblijvend en geheel gratis staan wij altijd voor u klaar met advies.

Tegelcentrum Siddeburen, omdat:

  • 1000m² met 2000 tegels tentoongesteld
  • Gratis bij u thuisgebracht
  • Zorgvuldig behandeld met eigen vervoer
  • Over ieder tegelaspect vrijblijvend advies
  • Directe ondersteuning bij het zetten

Monster mee naar huis

Neem vooral eens een monstertegel mee naar huis. U wilt immers natuurlijk zeker weten of de gekozen tegel wel past bij uw huis en de gewenste uitstraling. Mocht het monster echt een monster zijn in uw huis, dan is terugbrengen of omruilen geen enkel probleem.