Vloertegels nabij Leeuwarden


Exclusieve vloertegels, gewoon bij Tegelcentrum Siddeburen

In het mooie Siddeburen, gelegen in Noord-Groningen, bent u op de juiste plek voor een breed assortiment aan vloertegels. Exclusief, verschillende of goedkoop? Alle maten, kleuren en soorten zijn te vinden in ons Tegelcentrum. Met een showroom van 1000m² en meer dan 2000 tentoongestelde tegels van hoge kwaliteit kan het niet anders dan dat er wat voor u bijzit. Kom langs voor wat inspiratie of voor geheel vrijblijvend advies.

Voor welke vloer zoekt u een tegel?

Waarom een tegelvloer?

Vloertegels zijn naast functioneel ook erg elegant. Een goede vloertegel gaat jaren mee zonder te slijten, en met de juiste antislip laag garanderen ze extra veiligheid in badkamer of keuken. Daarnaast bieden ze uw huis een nette uitstraling waarbij niet ieder vuiltje op de vloer een doorn in het oog is.

Laten bezorgen en zetten door Tegelcentrum Siddeburen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan! Het thuiskrijgen van de tegels? Wij rijden door heel Groningen en daarbuiten om de veiligheid en aankomst van uw aankoop te garanderen. Na het afleveren kan Tegelcentrum Siddeburen zowel met het zetten van de tegels of als ondersteuning van deze klus een hoop voor u betekenen. Geheel vrijblijvend staan wij altijd voor u klaar via verschillende contactmogelijkheden.

Redenen om te kiezen voor Tegelcentrum Siddeburen:

• 1000m² showroom

• Uitgebreide voorraad
• Tegels voor elke prijs
• Gratis bij u thuis gebracht op het afgesproken moment
• Netjes en zorgvuldig behandeld op weg naar uw huis
• Gratis en vrijblijvend tegeladvies
• Zetten en laten zetten geen probleem

Een monsterlijke tegel

Heeft u een mooie tegel gezien in onze showroom maar weet u niet zeker of deze bij de uitstraling van uw huis past? Bij Tegelcentrum Siddeburen kunt u gratis een monstertegel meenemen van de tegel die u heeft uitgekozen. Zo kunt u thuis bekijken of de tegel goed past bij de stijl en lichtinval van uw huis. Is dit niet het geval? Dan kunt u het monster natuurlijk geheel vrijblijvend terugbrengen of om laten ruilen.