Bekijk online ons ruim assortiment wandtegels en vloertegels.

Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u keuze uit vele verschillende merken, vormen, en prijsklassen. Wanneer u geïnteresseerd bent in tegels kopen kunt u altijd wat vinden bij ons. Wanneer de tegels niet op voorraad zijn duurt de bezorging nooit langer dan 3 weken. Alle tegels in ons assortiment zijn van topkwaliteit, Europees fabricaat en eerste keus. Veel professionals komen daarom ook bij ons tegels kopen voor hun klanten.

5 artikelen  

Verwijder alle


De beste vloertegels en wandtegel deals

Bij Tegelcentrum zijn wij trots op onze kwaliteit, maar proberen wij ook altijd voor u de beste deals klaar te zetten. Bekijk bij 'Actie Tegels' onze laatste en beste deals. Zo zorgt u dat u altijd het voordeligst bent, terwijl u nooit kwaliteit hoeft op te offeren. Neem contact op voor uw vragen.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!