Tegelcentrum Siddeburen heeft een mooi aanbod Castervetro tegels. Deze tegels staan bekend vanwege hun design en esthetiek. Castervetro geeft de meeste aandacht aan zijn kwaliteit. Zo vinden zij het belangrijk dat de tegels gemaakt zijn van milieuvriendelijk materiaal, tegelijk moet het aan de hoge kwaliteit voldoen die je verwacht van deze Italiaanse tegelfabrikant. Castelvetro biedt verschillende collecties aan waardoor er altijd een type tegel tussenzit die u volledig voorziet in uw wensen.

14 artikelen  

Verwijder alle


Wat voor merk is Castelvetro?

Het Italiaanse merk bestaat nu 48 jaar. De fabrikant heeft zijn bedrijf namelijk in 1971 opgericht. Sindsdien staat dit merk voor een kwalitatief bovenstaand merk. Telkens is Castelvetro op zoek naar de nieuwste technologie om aan de wensen van de klant te voldoen. Zo worden er regelmatig nieuwe designs uitgebracht, worden er nieuwe materialen gebruikt en zorgen ze ervoor dat de kwaliteit alsmaar vooruitgaat. Dit zie je terug in levensduur, gemak in het onderhoud en de look van de tegel. Met de aankoop van een set castelvetro tegels zal het dus niet aan kwaliteit ontbreken.

Bekijk de verschillende collecties en kom erachter wat u mooi vindt

Doordat Castelvetro een dusdanig uitgebreide selectie heeft kan het lastig zijn om een keuze te maken. Castelvietro heeft bijvoorbeeld zowel natuurstenen, mozaïek en houtlook tegels. Door een kijkje in de collectie te nemen komt u er al achter wat u wel en niet mooi vindt. Denk er vooral aan wat er bij uw badkamer past. Een kleine badkamer geef je bijvoorbeeld een grotere uitstraling door grote tegels te plaatsen. Hierbij zou een tegel met mozaiek dus niet een geschikte optie zijn. Weet u niet welke tegels mooi zijn bij uw badkamer? De experts van Tegelcentrum Siddeburen helpen u hier graag mee!

Kom lang bij Tegelcentrum Siddeburen voor advies

Het kan lastig zijn om door middel van een site de keuze te maken voor jouw tegels. Daarom staan wij van Tegelcentrum Siddeburen voor u klaar om u bij dit proces te helpen. Ook kunt u de tegels dan in het echt bekijken. Hierdoor krijgt u beter mee hoe de tegels over zouden komen in uw woning.