Crème tegels zijn door hun zachtheid en neutraliteit ideaal als badkamer tegels. Crème is vergelijkbaar met wit, maar dan nóg zachter. Wij hebben als tegelspecialist diverse tegels in de kleur crème, zodat u altijd de vloer of wandtegels kunt kiezen waar u warm van wordt. Gemakkelijk crème tegels online kopen kan op onze webshop, maar u kunt natuurlijk ook altijd onze showroom bezoeken in Siddeburen!

17 artikelen  

Verwijder alle


Badkamer tegels crème

De kleur crème zorgt voor rust en biedt zachtheid, puurheid en warmte. Vandaar dat ontwerpers en vele huishoudens crème kleurige tegels hebben gebruikt voor hun badkamer design. Met crème speelt u veilig, maar bent u tegelijkertijd ook verzekerd van een tijdloze kleur waar u altijd van kunt genieten!

Subtiele rijkdom en warmte

Ondanks dat crème tegels goed samengaan met de meest uiteenlopende kleuren, zijn er bepaalde kleuren die de subtiele rijkdom en warmte van de kleur in het bijzonder benadrukken. Goede voorbeelden hiervan zijn licht- en midden grijs. Hiermee creëert u een zeer ontspannen ambiance, ideaal voor uw badkamer of een minimalistische slaapkamer.

Bijzonder contrast met lavendel

Complementaire kleuren bieden een mooi contrast, zo ook crème en lavendel. Hiermee creëert u een feminiene sfeer, wat in sommige kamers bijzonder mooi tot zijn recht komt. Daarnaast zorgen combinaties met de kleuren marineblauw en smaragd groen voor een klassieke, traditionele look, waarmee de gele ondertoon van crème tegels wordt benadrukt.

Luchtige uitstraling met wit

Wilt u de gele kleur in crème naar voren brengen, dan kunt u het combineren met zuiver wit. Het subtiele verschil tussen crème en wit zorgt dat de kleur crème meer opvalt, waardoor rust en warmte wordt gecreëerd. Voor meer advies en tips over kleurcombinaties kunt u ons altijd berichten via het contactformulier, of bij ons op de koffie komen in onze showroom in Siddeburen.

Vele kleuren tegels

Naast crème kleurige tegels hebben wij veel verschillende kleuren tegels in ons assortiment. Op onze webshop kunt u witte, zwarte, grijze, bruine, antraciet, blauwe tegels en meer. Ook vindt u bij ons de meest bekende merken, zoals Saime, Pasicos, Cristacer en Arcana.

Bezoek onze showroom

Al onze tegelcollecties kunt u geheel vrijblijvend in onze showroom bekijken. Wij staan u graag te woord en bieden advies waar nodig, zodat u met de beste kwaliteit tegels ons pand verlaat. Vindt u Siddeburen te ver rijden? Shop dan gerust verder op onze webshop, waar u ons hele assortiment tegels kunt bestellen. Heeft u verder nog vragen? Bericht ons dan via het contactformulier. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.