Logo Tegelcentrum Siddeburen
Contact
FAQ
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Logo Tegelcentrum Siddeburen

Houtlook vloertegels kopen

Met een authentieke houtlook tegelvloer haalt u enorm veel sfeer in uw huis. Onze vloertegels met houtlook zijn niet van echt hout te onderscheiden. Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u een ruim assortiment houtlook vloertegels tegen een scherpe prijs. Bekijk onze collectie hieronder. De prijzen voor de tegels zijn per m².

Filter op eigenschappen

Filters

Categorie

Geschikt voor ruimte

Kleur

Look

Materiaal

Merk

Oppervlakte bewerking

Vorstbestendig

Slijtgroep (PEI-waarde)

Gerectificeerd

Land van herkomst

Aantal tegels per verpakking

Aantal m2 per verpakking

Geschikt voor vloerverwarming

Waarom kiezen voor houtlook vloertegels?

Een tegelvloer met een houtlook (ook wel keramisch parket genoemd) is vandaag de dag erg populair. Dat is niet voor niets, aangezien dit type vloer enorm veel voordelen heeft.

Ten eerste zijn houtlook vloertegels bijna niet te onderscheiden van echt hout. Ze bootsen de structuren van echt hout vrijwel perfect na. Ze hebben bijvoorbeeld voelbare groeven waardoor ze als echte houten planken aanvoelen. En het mooie is dat veel van de nadelen die houten vloeren hebben bij tegelvloeren niet bestaan. Kijkt u bijvoorbeeld altijd op tegen het schuren en oliën van uw houten vloer? Hebt u tegels, dan is dit allemaal niet nodig.

Heeft u gauw koude voeten? Vloertegels met een houtlook zijn gelukkig perfect te combineren met vloerverwarming. Zo voelt uw vloer altijd aangenaam aan. Daarnaast zijn houtlook tegels stoot- en krasbestendig en makkelijk te onderhouden en schoon te houden. En door de waterbestendige eigenschappen geldt dit ook voor ruimtes als de keuken of de badkamer.

Houtlook vloertegels onderhouden

Zoals gezegd zijn houtlook tegels erg eenvoudig te onderhouden. U moet wel uitkijken dat u geen schoonmaakmiddelen met zuur gebruikt. Hierdoor kunnen de voegen namelijk worden aangetast. Hetzelfde geldt voor producten die olie bevatten. Een dweil en lauw water doen vaak al wonderen. Gebruikt u toch een schoonmaakmiddel, kies er dan één met een pH-waarde lager dan 7.

Vraag een offerte aan

Vraag gauw een offerte aan bij Tegelcentrum Siddeburen en profiteer van onze goede service. Wij hebben voor elk budget een passende tegel en bieden gratis bezorging binnen Noord-Nederland. Of kom eens langs in onze showroom!

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

Onze klanten aan het woord

checkmark-circle