Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een ruim aanbod aan vloer en wandtegels van verschillende merken. Zo is het populaire tegelmerk Tradicion ook te vinden in ons aanbod. De tegels van Tradicion hebben een originele en authentieke uitstraling en geven een huis meer karakter en warmte. Daarnaast geven de tegels optisch meer ruimte aan uw keuken, woonkamer, toilet of badkamer door de patronen en dessins die erin verwerkt zijn. Tradicion komt oorspronkelijk uit Spanje waar ze nog steeds veel gebruik maken van deze tegels. Zo geven de Tradicion tegels een mediterrane sfeer af aan uw woning.

2 artikelen  

Verwijder alle


Over Tradicion tegels

De tegels van het Spaanse tegelmerk Tradicion zijn van hoogwaardige materialen geproduceerd en bieden daarom hoge kwaliteit. De bijzondere dessins en kleuren die gebruikt zijn bij het ontwerpen van de tegels zorgen voor een kunststuk in uw toilet, badkamer of keuken. Doordat de structuren niet te glad zijn, is slipgevaar aanzienlijk laag. De tegels van Tradicion geven een vintage look af aan uw huis en zullen de aandacht trekken van al uw gasten.

Oorsprong Tradicion tegels

De Spaanse invloeden zijn duidelijk terug te zien in het ontwerp van de tegel. Het merk Tradicion betekent in het Spaans traditie. Bij Tegelcentrum Siddeburen kunt u kiezen uitopvallende tegels met patronen en kleuren óf u kunt juist gaan voor de egale en strakke look. Welke tegel u ook kiest, de overkoepelde mediterrane uitstraling zijn bij alle tegels goed herkenbaar.

Tradicion tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Tegelcentrum Siddeburen hecht veel waarde aan uw mening als klant. Om u de juiste keuze te laten maken, hebben wij een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Wij bieden veel merken aan die in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar zijn. Voor het merk Tradicion beschikken wij over meerdere soorten en kleuren tegels waar u uit kunt kiezen. Deze tegels zijn te verkrijgen in de maat 25x25 cm. Wilt u meer weten over de kwaliteit of andere voordelen Tradicion tegels? Neem gerust contact op en wij zullen ons best doen om al uw vragen te beantwoorden. Bent u geïnteresseerd in de Tradicion tegels? Bekijk dan snel ons aanbod op onze webshop.