Deze prachtige wand- en vloertegels van CIR koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen. Wij zijn de officiële dealer van CIR tegels. Deze tegels vindt u in verschillende formaten, kleuren en materialen. Bekijk het gehele assortiment op deze pagina.

5 artikelen  

Verwijder alle


De geschiedenis van CIR Tegels

CIR Tegels kent zijn oorsprong van het overkoepelende bedrijf: Serenissima CIR Industrie. Zoals de naam het al doet vermoeden is het land van herkomst van deze kleurrijke tegel het warme Italië. Deze vloer- en wandtegel zijn gemaakt van keramiek. Een keramische tegel kenmerkt zich door een combinatie van zand, klei en natuurlijke substanties. Een keramische tegel is hard, sterk en makkelijk te onderhouden. Het voordeel van CIR tegels is dat ze vrijwel nooit buigen en kromtrekken. De organisatie Serenissma produceert deze tegels van zeer hoge kwaliteit. De tegels kenmerken zich door de luxe uitstraling in combinatie met natuurlijke materialen, waardoor dit een buitengewoon mooie look geeft in uw woonkamer.

De kenmerken van een echte CIR tegel

De keramische vloer- en wandtegels van CIR, kenmerken zich door de authentieke en vintage looks. Een vloertegel die zowel voor landelijke als moderne particuliere woningen gebruikt kan worden. De producent: Serneissima CIR Industrie heeft uitstekend nagedacht over de combinatie van kleur en feeling in welke huiskamers deze vloertegels passen. De namen van de nieuwe collectie bij Tegelcentrum Siddeburen, kenmerkt zich door het gebruik van populaire steden en straten in Amerika. Denk hierbij aan: New Orleans, Chigaco en Wall Street.

CIR Esagona Old Chicago wandtegels

Deze CIR Tegels zijn de opvallendste tegels uit de nieuwe CIR-collectie. Deze zeshoekige Hexagon tegel, kenmerkt zich door een prachtige antracieten kleur, vintage look en natuurlijke uitstraling. Deze kleine tegel is verkrijgbaar in 24x27.7 cm en kan gecombineerd worden met grotere vloertegels. Ga bij deze CIR tegels voor een lichte voeg om een mooi landelijk effect te creëren.

Advies nodig bij het kiezen van een vloer- of wandtegel?

Heeft u twijfels welke CIR tegels het beste in uw huis passen? Wij van Tegelcentrum Siddeburen staan iedere dag voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien u van professioneel advies en bekijken gezamenlijk welke tegel bij welke huisstijl het mooist tot zijn recht komt. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien bent u van harte welkom in onze winkel of kunt u contact met ons opnemen op de contactpagina.