Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegelcentrum Siddeburen voor Cristacer tegels

De tegels van Cristacer tegels worden gemaakt door Cristal Ceramicas een Spaanse tegelfabriek in het mooi Castellon. Deze tegels staan voor kwaliteit, diversiteit en noviteit. Deze eigenschappen worden teruggevonden in de mooiste wandtegels en vloertegels. Beide soorten tegels voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn toonaangevend voor de markt. Een Cristacertegel is onverwoestbaar en gaat vele jaren mee, ook bij intensief gebruik.

Filter op eigenschappen

Filters

Categorie

Maat

Geschikt voor vloerverwarming

Kleur

Look

Dikte in mm

Materiaal

Merk

Oppervlakte bewerking

Vorstbestendig

Antislip (R-waarde)

Slijtgroep (PEI-waarde)

Land van herkomst

Cristacer timmert aan de weg

Cristacer is opgericht in 1987 (Spanje). Hiermee is Cristacer een relatief jong bedrijf in deze markt vergeleken met haar concurrenten. Desalniettemin werken ze al hard aan de weg. In de afgelopen 10 jaar is Cristacer onwijs hard gegroeid dankzij de technologische ontwikkelingen binnen het bedrijf. In 2007 opende Cristacer een fabriek die keramische tegels produceerd. Anno 2019 zijn de producten en tegels van Cristacer al in meer dan 90 landen te vinden, wereldwijd.

Cristacer tegels thuisbezorgd

Wanneer u uw Cristacer tegels besteld bij Tegelcentrum Siddeburen, kunt u ervoor kiezen deze te laten bezorgen bij u thuis (In Noord-Nederland gratis). De levertijd van de bestelling zal ongeveer 1 tot 3 weken duren. Hoelang het precies zal gaan duren wordt na de bestelling snel duidelijk gemaakt. Heeft u nog vragen? Bezoek dan onze FAQf-pagina of neem contact op.

Cristacer tegels kopen

Tegelcentrum Siddeburen is officiële dealer van Cristacer tegels. Bent u benieuwd naar de nieuwste collectie Cristacer tegels? Kom gerust eens langs in de showroom van Tegelcentrum Siddeburen. Onze specialisten adviseren u graag.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram