Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels zetten

Advies bij tegelzetten?

Advies over tegelzetten bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen staan wij altijd voor u klaar wanneer u advies nodig heeft bij het tegelzetten. Of u het nou aan een tegelzetbedrijf wilt uitbesteden, of wanneer u ander gratis advies nodig heeft, wij bij Tegelcentrum Siddeburen staan altijd voor u klaar.

Wij kunnen u in contact brengen met erkende tegelzetters

De kosten hangen af van de grote van de bestemde locatie en mogelijk andere factoren. Om het makkelijk te maken kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u alles haarfijn kunnen uitleggen. Dit is natuurlijk altijd vrijblijvend, en u bent nergens tot verplicht. Wanneer u enkel advies van ons wilt is dat natuurlijk altijd gratis, en zijn wij via de email, telefoon, of het contactformulier bereikbaar.

Alles wat u nodig heeft

Naast advies bij het tegelzetten, bieden wij ook alle producten aan die u nodig heeft voor het tegelzetten. U kunt alle producten vinden op onze website, en wanneer u niet weet wat u nodig heeft kunt u het altijd vragen. Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom, waar wij persoonlijk u alles kunnen uitleggen.

Neem vandaag contact op

Neem vandaag nog contact op, en vind uw voordeel bij Tegelcentrum Siddeburen. Wij bieden altijd gratis en vrijblijvend advies, en staan altijd bereid om te u te helpen. Kom ook langs in de showroom, en zie onze deals voor uzelf.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram