Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Boeren plavuizen en Franse tegels

Op zoek designtegels met een authentieke uitstraling? Dan zijn Boeren plavuizen, ook wel Franse estrikken genoemd, iets voor u. De plavuizen zijn bijzonder geschikt om bijvoorbeeld een oude woonboerderij opnieuw te betegelen. Wilt u een nieuwbouwproject de authentieke uitstraling van vroeger meegeven, dan zit u met Franse estrikken helemaal goed. Geef uw woning karakter met boeren plavuizen van Tegelcentrum Siddeburen.

Filter op eigenschappen

Filters

Kenmerken van boeren plavuizen en Franse tegels

Een plavuis is een vlakke, meestal vierkante tegel, welke is gemaakt van gebakken klei of porseleinaarde. Antieke boeren plavuizen zijn geschikt om in elke ruimte te leggen. Daarnaast zijn ze perfect te combineren met vloerverwarming. De estrikken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, afwerkingen en maten. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor oude boerderijen als moderne nieuwbouwprojecten. Daarnaast zijn de geglazuurde plavuizen onderhoudsvriendelijke vloeren, waardoor u er met gemak jarenlang van kunt genieten.

Tegelcentrum Siddeburen biedt diverse uitvoeringen plavuizen

Wij vinden het belangrijk dat u kunt kiezen uit verschillende soorten tegels, zodat u verschillende types tegels naast elkaar kunt leggen en vervolgens de juiste keuze kunt maken. Om die reden bieden wij diverse uitvoeringen Franse tegels. Merken die u tegenkomt in onze collectie zijn: Naxos, Faro, Herberia, Patrizirrot, Cristacer, Arpa en Arcana. De verschillende merken bieden onder andere tegels in de kleuren bruin, wit, blauw, crème, beige en grijs. De porseleinen plavuizen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Klik hierboven op een tegel naar keuze om de beschikbare afmetingen te bekijken.

Kom onze boeren plavuizen en estrikken bekijken in onze showroom

In onze eigen showroom van maar liefst 1.000 m2 vindt u meerdere voorbeeldvloeren bestaande uit plavuizen en Franse estrikken. Daarnaast kunt u diverse tegelstalen bekijken en vasthouden, zodat u de tegels goed kunt beoordelen en een doordachte keuze kunt maken. Uiteraard informeren onze specialisten u graag over de (kleur)mogelijkheden en eigenschappen van de verschillende tegels. U vindt onze showroom in Siddeburen, Groningen.

Plavuizen zelf leggen of vakkundig laten leggen door Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen staan we altijd voor u klaar. Bent u vastbesloten om uw nieuwe plavuizen zelf te leggen? Dan voorzien we u graag van het benodigde advies en handige tips & tricks, zodat uw nieuwe tegelvloer precies zo wordt zoals u in uw hoofd heeft.

Wilt u uw nieuwe tegels liever laten zetten door een tegelzetbedrijf? Wij helpen u graag bij het in contact brengen met erkende tegelzetters. Lees meer over onze services of kom eens langs in onze showroom.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram