Een moderne of industriële look zijn in het hedendaagse interieur niet meer weg te denken. Bent u op zoek naar een tegel die deze look kan creëren? Kijk dan eens naar ons assortiment van Ergon tegels. De tegels hebben een cementlook, waardoor uw interieur een moderne en tijdloze uitstraling krijgt. De tegels worden in verschillende kleuren aangeboden.

4 artikelen  

Verwijder alle


Historie van Ergon tegels

Ergon is een bedrijf dat al enige tijd een grote speler is binnen de tegelbranche. Het produceert tegels met de nieuwste productiemethodes en worden bijna allemaal CO-2 neutraal geproduceerd. Ergon heeft moderne tegels met een industriële look. Wanneer u kiest voor Ergon tegels, krijgt uw vloer een uitstraling van een gietvloer, perfect voor een strak en tijdloos interieur.

Gerectificeerde tegels

De meeste tegels van Ergon zijn gerectificeerde tegels. Deze term wordt gebruikt om aan te geven of een tegel is gezaagd of ongezaagd. Als een tegel gerectificeerd is, houdt in dat de tegel na het bakproces wordt verzaagd. De tegels worden hierdoor maatvast en kan je met een minimale voeg plaatsen, waardoor de tegels strak kunnen worden gezet. Daarnaast zijn de tegels makkelijk in onderhoud en kunnen zowel geschikt voor de vloer als wand.

Kenmerken en kleurenaanbod van Ergon tegels

De Ergon tegels hebben relatief een groot formaat van 80x80cm. De tegels zijn geschikt voor bijna ieder interieur, woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Door het ruime aanbod in kleuren en type vloeren heeft u genoeg keuze om de vloer af te stemmen in de gewenste sfeer of interieur van uw woning. De Ergon tegels zijn in de volgende types en kleuren beschikbaar:

  • Resin London Smole
  • Resin Berlin Grey
  • Resin Bruxelles Black
  • Resin Miami Brown Lapp

Koop uw Ergon tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Vraag uw offerte aan voor Regon tegels en profiteer vandaag nog van de scherpe prijzen. Wanneer u meer advies wil over de Ergon tegel of het zetten van deze tegels, helpen wij u bij Tegelcentrum Siddeburen graag verder. Online bestellen? Dat is mogelijk, de tegels worden zelfs gratis aan huis bezorgd. Het is ook mogelijk om de tegel fysiek te komen bewonderen in onze showroom van 1000m2. We ontvangen u graag.