​Vloertegels voor in Assen koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen


Alle vloertegels gratis thuisbezorgd in Assen

De mooiste vloertegels voor in Assen vindt u bij Tegelcentrum Siddeburen daarnaast zijn er veel redenen te bedenken waarom u zou kiezen voor een tegelvloer. Vloertegels zijn bijvoorbeeld kras- en stootbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn tegels zeer geschikt voor vloerverwarming, wat erg aangenaam is voor koude en natte dagen zoal wij die in Nederland kennen.

Vloertegels AssenWoonkamer vloertegels

 • Badkamer vloertegels
 • Keuken vloertegels
 • Toilet vloertegels
 • Waarom kiezen voor een tegelvloer?

  Vloertegels zijn gemakkelijk in gebruik . Tijdens het bakproces worden de poriën van de tegels dicht gebrand, waardoor ze ondoordringbaar zijn voor vuil. Voor het schoonmaken heeft u vaak enkel een dweil nodig. Vloertegels zijn kras- en stootbestendig en zeer geschikt voor vloerverwarming. Hierdoor zijn tegelvloeren de meest duurzame vloeren die er te koop zijn.

  Vloertegels AssenVloertegels Assen

  Grote showroom en gratis bezorging in de regio Assen

  In onze showroom van 1000m2 vindt u meer dan 2000 vloertegels in alle soorten, maten en kleuren. Onze showroom is ter vergelijking even groot als twee voetbalvelden van Achilles 1894 of ACV in Assen. Laat u vrijblijvend informeren over de toepassingsmogelijkheden van bijvoorbeeld mozaïek tegels, houtlook tegels of natuursteen tegels. Hoeveel en welke tegel u ook uitkiest wij komen ze gratis bij u thuis brengen.

  Onze diensten

  Probeer gerust eens een monstertegels

  Een vloer uitkiezen is vaak een lastige keuze omdat het voor een langere tijd mee moet gaan en het bepalend is voor uw interieur. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een aantal monstertegels mee naar huis te nemen. Zo kunt u rustig kijken of het bij uw huis past. Heeft u een keuze gemaakt? Dan geven onze adviseurs u onder het genot van een kop koffie een passend advies en een vrijblijvende aanbieding.