​Tegels Eelde: Tegelcentrum in de buurt van Eelde


Tegelcentrum Siddeburen in de buurt van Eelde is de tegelspecialist van Groningen. Met een groot assortiment van meer dan 2000 tegels en 1000m2 aan showroom heeft dit tegelbedrijf altijd een grote voorraad aan tegels.


Uitgebreid advies

Tegelcentrum Siddeburen beschikt over veel informatie om u als klant goed te informeren. Samen met u kunnen de specialisten uw wensen in kaart brengen. Gezamenlijk kunt u op zoek gaan naar de tegel die perfect bij u past.


De voordelen van dit tegelcentrum

  • Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
  • Monsters gratis mee naar huis
  • Uitgebreid en vrijblijvend advies
  • Een ruim assortiment aan tegels
  • Showroom van 1000m2
  • Uiteenlopende service van tegels zetten tot vloerverwarming aanleggen
  • Extreem scherpe prijzen


Inspiratie op doen

Op de website kunt u zich bop alle verschillende wandtegels en vloertegels die dit bedrijf aanbied. Met een grote keuze aan vloertegels, wandtegels, design tegels en goedkope tegels heeft dit bedrijf voor elke klant de juiste tegel.


Tegelcentrum Siddeburen is slechts een half uur rijden vanaf Eelde. Kom eens kijken in de showroom om u volledig te laten inspireren.


De nieuwste trends

Tegelcentrum Siddeburen is constant bezig met het onderzoeken van de nieuwste trends. Zij bieden in het assortiment dan ook verschillende soorten design tegels aan. Tegels met een houtlook, vintage, beton of houdt u toch meer van een tegel dat gemaakt is van natuursteen? Tegelcentrum Siddeburen probeert haar assortiment aan te passen naar de wensen van de klant.


Diensten van Tegelcentrum Siddeburen

Naast het verkopen van tegels in de provincie Groningen biedt tegelcentrum Siddeburen verschillende diensten aan. De tegelspeciaalzaak dat gevestigd is nabij Eelde kan voor u vloerverwarming aanleggen, de tegels zetten (plaatsen) en natuurlijk het gratis bezorgen.


Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Of mogen wij u helpen met een juist advies?


Bekijk het hele assortiment op onze website of laat u in de showroom inspireren door één van onze specialisten.