Tegelcentrum Siddeburen biedt u veel opties wat het merk Terratinta betreft. Terratinta is een vrij jong bedrijf in de tegelmarkt maar heeft in deze korte tijd zijn stempel weten te drukken op de markt. Bij tegelcentrum Siddeburen vindt u dan ook een groot assortiment van Terratinta tegels.

2 artikelen  

Verwijder alle


Historie Terratinta tegels

Terratinta is een Italiaans tegelmerk. Ondanks de Zuid-Europese roots laat dit tegelmerk zich kenmerken middels hippe Noord-Europese en Scandinavische designs. Het bedrijf is opgericht in 2008 en is hiermee nog een vrij nieuwe, maar toonaangevende speler in de tegelmarkt geworden. Ze hebben een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels. U kunt de tegels dus overal in uw huis gebruiken om de ruimte een mooiere en nieuwe uitstraling te geven!

Over Terratinta tegels

De frisse designs zijn een genot voor het oog en zijn op iedere woonruimte van uw huis een waardevolle toevoeging. Terratinta tegels kenmerken zich om de luxe look and feel van de producten door middel van sprekende designs en kwalitatief hoogwaardige producten. De tegels zijn allen ontworpen aan de hand van vijf pijlers binnen het bedrijf. Dit zijn #welovegreys #decors #bigandsmall #nordictrends #concepts. Alle designs zijn gebaseerd op deze vijf pijlers en dat zie je ook duidelijk terug in de strakke designs van de tegels. De tegels zijn allen op een moderne manier geproduceerd waardoor ze enorm sterk en bestendig zijn. U kunt dus met een gerust hart uw tegels schoonmaken zonder dat u bang hoeft te zijn voor krassen of andere beschadigingen.

Terratinta tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen koopt u Terratinta tegels tegen een scherp tarief en met hele goede koopvoorwaarden. Als u de Terratinta tegels gekocht heeft, worden deze zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. De bezorging zal op een pallet zijn welke zo dicht mogelijk bij uw woning wordt geplaatst, zodat u er zo min mogelijk met de tegels hoeft te sjouwen! Het kan natuurlijk voorkomen dat de tegels niet precies passen op de plek die u voor ogen had. U kunt om de tegels passend te maken gratis bij ons een tegelsnijder lenen. Als u nog overige vragen heeft over het kopen van de Terratinta tegels, of over andere dingen, leest u dan gerust onze Frequently Asked Questions door. Hier staan de meest voorkomende vragen alvast voor u beantwoord.