Bent u op zoek naar goedkope vloertegels in de provincie Groningen? Kom dan langs Tegelcentrum Siddeburen. Met een showroom van 1000m² en meer dan 200 verschillende soorten tegels zitten uw tegels hier zeker tussen. Bekijk hieronder alvast een gedeelte van ons aanbod ter inspiratie.

1 artikelen  

Verwijder alle


Een huis vol met vloertegels

Op zoek naar mooie vloertegels voor in uw woonkamer? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het goede adres. Een tegelvloer in de woonkamer is hygiënisch, duurzaam en functioneel. Ons aanbod is van hoge kwaliteit. We verkopen onder andere keramische- en natuursteentegels. Naast vloertegels voor in de woonkamer verkopen wij ze ook voor in de keuken. Het is verstandig om een tegel uit te kiezen met een PEI-waarde van 3, 4 of 5 voor in uw keuken. De reden is dat de keuken elke dag druk bezocht wordt en er veelal zware apparaten staan. Ook voor in de badkamer hebben wij een breed assortiment. Belangrijk bij deze tegels is dat ze waterbestendig zijn. Het is aan te raden een antisliptegel te gebruiken voor in uw badkamer. Voor een vloertegel in uw toilet bent u ook bij Tegelcentrum Siddeburen aan het goede adres. De tegels zijn elegant en functioneel en ze gaan lang mee.

Vloertegels in verschillende kleuren

Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u tegels in verschillende kleuren. Kies een tegel die past bij uw smaak en bij het interieur. Via onze filter kunt u eenvoudig het gehele aanbod in alle kleurtinten bekijken. U kunt kiezen voor een egale vloer of een met patronen.

Kies uw look

Bent u er nog niet uit wat voor look u wilt? Bekijk dan de filter looks. Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u keuze uit verschillende looks. Gaat u voor een authentieke look of toch een moderne look? Tegelcentrum Siddeburen heeft het. Of ga voor een houten look. De tegels hebben alle voordelen van keramisch parket maar leveren tegelijkertijd de natuurlijke, warme uitstraling van hout. Wij verkopen ook keramische vloertegels. Keramische vloertegels zijn makkelijk schoon te maken, hygiënisch, hard, sterk, niet ontvlambaar en vuurbestendig. Ze buigen niet en trekken niet krom. Ze zijn daarom uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Onderhoud

Om een vloertegel mooi te houden moet hij goed onderhouden worden. Stofzuig regelmatig de vloertegel om een opeenhoping van stof en vuil te voorkomen. U kunt ook gebruik maken van een vloerwisser om de vloer stofvrij te krijgen. Af en toe de vloer dweilen kan ook geen kwaad. Denk hierbij wel om dat u een lage dosering gebruikt van het reinigingsmiddel. Overdosering kan namelijk leiden tot een residuvorming op het tegeloppervlak. Gebruik liever geen reinigingsmiddelen die een glans-, bescherm- of impregneringslaag aanbrengen. De reden is dat het oppervlak van tegels geen vocht opneemt. De laag blijft dan op het oppervlak achter en vormt daarmee een nieuwe bron van vervuiling.

Gratis bezorgd binnen Noord-Nederland

Bestellingen binnen Noord-Nederland worden gratis geleverd. Voor ons gehele assortiment verwijzen we u graag door naar de showroom. De tegelprijzen zijn per m².