Bij tegelcentrum Siddeburen vindt u diverse tegels van het merk Ape van Ape Grupo. Wilt u graag een strakke een moderne look creëren, of gaat u juist voor de klassieke en warme look? Met de tegels van Ape Grupo legt u de basis van uw interieur naar uw wens. Hieronder vindt u de collectie van Ape die Tegelcentrum Siddeburen aanbiedt.

3 artikelen  

Verwijder alle


Tegelproducent Ape Group

Ape Group is een Spaanse tegelproducent in vloer- en wandtegels en hebben een breed scala aan verschillende soorten tegels. Het familiebedrijf is de afgelopen twee decennia ontzettend gegroeid en levert in diverse landen over de gehele wereld. Maar wat onderscheid Ape Group van de rest? Ape Group speelt in op de wensen van de klant en spelen volop in op de trends en veranderingen in de markt. Daarnaast levert Ape Group alleen kwaliteit, de keramische tegels zijn gemaakt van de beste natuurlijke producten en daarom gaan vloeren- en wandtegels lang mee.

Voor elk interieur

Ape Group heeft een breed en divers aanbod in vloer- en wandtegels. Voor elk gewenste look is er een geschikte en passende Ape tegel. Bij tegelcentrum Siddeburen hebben wij het type ‘Dorian’ in ons assortiment. Dit is een tegel met een metal look. Hierdoor wordt jouw vloer of wand een echte blikvanger en geeft een moderne touch aan uw interieur. Ook zijn deze tegels prachtig in combinatie met andere soort materialen als hout of marmer. De tegels bij Tegelcentrum Siddeburen zijn beschikbaar in diverse kleuren en formaten.

Ape Group en maatschappelijk ondernemen

Naast het feit dat Ape Group zich onderscheid door het snel inspelen op trends en ontwikkelingen in de tegelmarkt, houdt deze Spaanse tegelproducent zich ook bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze focussen zich op ontwikkeling gericht op de 3'ps, namelijk: people, planet en profit. Persoonlijke ontwikkeling van hun personeel, een positieve bijdrage aan het milieu en samenwerking met andere groene partijen staan hoog in het vaandel bij Ape Group. Op deze manier zijn de producten van Ape Group het resultaat van hun cultuur en filosofie die gericht is op innovatie. Wat resulteert in tegels van hoge kwaliteit.

Koop Ape tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Wilt u een vloer die precies aansluit bij uw wensen? Kijk dan snel naar onze collectie van Ape Group. De tegels van Ape zijn bij Tegelcentrum Siddeburen verkrijgbaar voor een ontzettend scherpe prijs. Vraag vandaag nog uw offerte aan en profiteer van deze scherpe prijzen. Daarnaast bezorgd tegelcentrum Siddeburen de tegels gratis aan huis. Heeft u meer vragen over Ape tegels? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.