Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Wandtegels voor in het toilet

Welke wandtegel kiest u voor in het toilet?

Het toilet, waarschijnlijk het kleinste kamertje in uw huis. Desalniettemin wordt deze kamer dagelijks regelmatig bezocht. Niet alleen door u, maar ook door uw gezinsleden, vrienden, familie en kennissen. Reden genoeg om deze ruimte zo sfeervol mogelijk te decoreren en in te richten. Het kiezen van de juiste vloer- en wandtegels voor in het toilet is daar een belangrijk onderdeel van. De tegels dienen als basis voor de ruimte en bepalen voor een groot gedeelte de zogenaamde ‘look and feel’ van de wc-ruimte. Dergelijke wandbedekking maakt het daarnaast mogelijk om een ruimtelijk effect te creëren, waardoor zelfs het kleinste hokje aanvoelt als een aangename ruimte.

Welke stijl krijgt uw toilet?

Wanneer u op zoekt bent naar toilettegels voor aan de wand is het allereerst goed om te bedenken in welke stijl u de ruimte in wilt inrichten. Kiest u voor verschillende tegels voor op de muur en vloer of laat u de vloertegels doorlopen op de muur? Het door laten lopen van de vloertegels op (één van) de wanden creëert een effect van oneindigheid. Hierdoor laat u de betegelde ruimte groter lijken dan hij eigenlijk is.

Vijf tips voor het kiezen van toilettegels

Om u op weg te helpen, hebben wij vijf handige tegeltips voor u op een rijtje gezet. Met deze tips kiest u altijd de juiste wandtegel voor uw toiletruimte:

  1. De kleuren wit en grijs raken nooit uit de mode.
  2. Lichte kleuren maken de ruimte optisch groter.
  3. Mix matte en glanzende wandtegels voor een speels effect.
  4. Gebruik een accentkleur om de ruimte op te fleuren.
  5. Laat vloer- en wandtegels in elkaar overlopen voor een ruimtelijk gevoel.

Werken met een kleine toiletruimte

Werkt u met een relatief kleine ruimte, dan is het verstandig om een wandtegel te kiezen met een lichte opdruk. Lichte tegels weerkaatsen het aanwezige licht, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Dit in tegenstelling tot donkere tegels, die licht juist absorberen. Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Bekijk hieronder dan alvast een kleine selectie van onze 2000 tegels.

Tegels kijken

Kan ik donkere wandtegels plaatsen in een kleine ruimte?

Zoals eerder genoemd absorberen donkere wandtegels als het ware het licht. Denk hierbij aan de kleuren zwart, donkergrijs, donkergroen of donkerblauw. De ruimte oogt hierdoor gelijk een stuk donkerder, wat helaas ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Indien u werkt met een kleine ruimte is dit niet wenselijk. Er zijn echter trucjes om het licht terug te brengen en het aanwezige licht te versterken.

  • Combineer lichte en donkere wandtegels door lichte wandtegels af te wisselen met donkere vloertegels. De vloertegels kunt u vervolgens ook weer doortrekken op de wand.
  • Maak gebruik van spiegels. Hierbij is het van belang dat de spiegel zo geplaatst worden dat ze het binnenkomende licht opvangen en weerkaatsen. Spiegels kunnen elkaar versterken door ze tegenover elkaar te plaatsen.
  • Kies de juiste lichtbron. Naast het tegelontwerp, is het soort lichtbron, het aantal en de plaatsing heel belangrijk.

Wilt u een gratis tegelmonster thuis proberen?

Bent u er nog niet helemaal uit, omdat u bijvoorbeeld niet zeker weet of de wandtegel wel echt geschikt is voor de ruimte? Belangrijke vragen zoals: ‘Past de wandtegel wel bij het bestaande sanitair?’ dient u met zekerheid en een goed gevoel te kunnen beantwoorden. Wij van Tegelcentrum Siddeburen begrijpen als geen ander dat dit een lastige keuze kan zijn. Om die reden helpen we u graag een handje. Door middel van onze gratis monsters krijgt u de mogelijkheid om een kleine versie van de wandtegel mee naar huis te nemen. Het monster kunt u vervolgens thuis nog eens goed bekijken, zodat u altijd een weloverwogen keuze maakt. Twijfelt u nog tussen een aantal verschillende tegels? Geen probleem. U kunt bij ons vrijblijvend monstertegels op de proef mee naar huis nemen.

Uw nieuwe wandbedekking gratis thuisbezorgd

Tegels zijn vaak zwaarder dan u denkt en kunnen niet altijd mee in de kofferbak of aanhanger. Om die reden bezorgen wij de tegels graag voor u aan huis. Woont u in het noorden van Nederland? Dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Hoe de tegels worden afgeleverd, vindt u in de FAQ. Om u geheel te ontzorgen, is het ook mogelijk om uw de wandbekleding te laten zetten door onze professionele tegelzetters. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U vindt de perfecte wandtegel voor uw toilet bij Tegelcentrum Siddeburen.

Tegels kijken

Filter op eigenschappen

Filters

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram