Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Natuursteen

Natuursteen voor een natuurlijke sfeer in uw ruimte. Donkere of lichte natuursteen tegels? Je vindt allerlei soorten in ons assortiment. Tegels van de merken Castelvetro, Imso, pasicos en veel meer! Bekijk hieronder ons assortiment natuursteen tegels.

Filter op eigenschappen

Filters

Categorie

Maat

Kleur

Look

Dikte in mm

Materiaal

Merk

Vorstbestendig

Gerectificeerd

Land van herkomst

Wat is natuursteen?

Natuursteen heeft zijn naam te danken aan de manier waarop het gemaakt is. Deze steen is namelijk op natuurlijke wijze gevormd. Het is een gesteente dat gevormd is uit gestold magma dat jarenlang onder hoge druk is versteend. Natuursteen wordt over de hele wereld gewonnen en dat betekent dat er veel verschillende variaties verkrijgbaar zijn. De structuur verschilt namelijk per gebied. Welke verschillende soorten natuursteen er zijn, leest u hieronder.

Soorten natuursteen tegels

Zoals hierboven al is beschreven, zijn er veel soorten natuursteen tegels. We hebben een aantal op een rijtje gezet:

  • Granieten vloer
    Graniet bestaat voornamelijk uit gestold magma, het is dus een stollingsgesteente. Deze vloer kan zowel binnen als buiten gelegd worden en is kras- en slijtvast.
  • Hardsteen
    Dit is een gesteente dat is gevormd uit sedimentlagen die onder hoge druk miljoenen jaren samengeperst zijn. Zowel gewonnen in Europa als Azië. Hardsteen is een kalksteen en is erg populair. Het wordt ook wel gebruikt voor aanrechtbladen, vensterbanken en voor monumenten.
  • Leisteen tegels
    Leisteen tegels bestaan voornamelijk uit klei-sediment, kwarts en andere mineralen. Dit wordt vaak in de bergen gewonnen. Naast vloertegels wordt dit materiaal ook gebruikt voor dakbedekking, meubilair en gevelbekleding.

Het onderhouden van natuursteen tegels doet u door regelmatig de vloer te vegen, stofzuigen met een parketborstel en geen agressief schoonmaakmiddel te gebruiken. Zorg er ook voor dat u niet te veel zeep achterlaat, want hierdoor kan er een vettig laagje achterblijven.

Natuursteen tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Natuursteen tegels kopen doet u natuurlijk bij Tegelcentrum Siddeburen. U vindt hier de perfecte tegel voor een scherpe prijs. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door bij de tegel naar keuze het aantal m2 in te voeren. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze sfeervolle showroom van 1000m2. Hier kunt u ons assortiment met eigen ogen bekijken. Toch niet zo zeker over de keuze van uw natuursteen tegels? Bekijk dan eens onze klassieke tegels of houtlook tegels.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram