Arcana vernieuwt haar tegelassortiment ieder jaar met nieuwe collecties. Dit jaar voegt Arcana de collectie Gilmore en Fulson toe. Het jaar daarvoor waren dit nog de populaire Oberon, Elara en Thalassa collecties. Wat is het verschil tussen deze series en hoe zien ze er uit?

5 artikelen  

Verwijder alle


Gilmore tegels: serene nuances brengen soberheid en elegantie samen

Als het gaat om de trends rond tegels zien we dit jaar veelal matte kleuren en materialen. De Gilmore collectie van de muur- serie Arcana kenmerkt zich verder door de rechthoekige vorm. De basistegels zijn te verkrijgen in het formaat van 13,1x 29,4 in de kleuren grijs, beige en shadow. Het design heeft een subtiele reliëf op de oppervlakte waardoor de tegels zeer elegant lijken.

Fulson tegels: neutrale atmosferen met een hedendaags karakter

Deze serie is gebaseerd op vier zeer zachte en neutrale tinten: beige, grijs, shadow en antraciet. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 23,6x23,6 en in 23,3x46,9. De nieuwe fulson porseleinen tegels kennen een subtiele betonlook waardoor het bij ieder interieur past. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat oppervlaktes optisch groter lijken.

Oberon: de nieuwste witte body tegel serie van Arcana tegels

Oberon is een van de basis stukken van het merk. Deze serie kenmerkt zich door de elegantie van wit en ivoor te combineren met klassieke luxe. De laatste serie heeft een fris nieuw tintje gekregen met verschillende designs. Wat vind jij van de onderstaande dessins?

Elara: tegels met de natuurlijke schoonheid van hout

Matte tegels met een houtlook vat deze serie het beste samen. Elara is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren; Crème, Gris en Marrón. Elke tegel bestaat uit verschillende texturen waardoor de houtlook extra realistisch lijkt.

Thalassa: haal Italië in uw huis

In de geest van prachtige Italiaanse marmeren tegels is de serie Thalassa tot leven gekomen. Deze serie geeft een moderne twist aan authentieke Italiaans marmer. De tegels zijn voorzien van prachtige aders in verschillende nuances. Is het iets voor jou? Bekijk hier alle vloertegels.

Arcana tegels: nu ook thuisbezorgd

Uw Arcana tegels thuis laten bezorgen? Tegelcentrum bezorgd uw bestelling bij u thuis, gratis door heel Noord-Nederland. De bezorging varieert tussen 1 en 3 weken. Heeft u meer vragen over de bezorging of andere zaken? Bekijk dan onze FAQ-pagina of neem contact op.

Arcana tegels bij u thuis?

Wilt u nou ook prachtige Arcana tegens bij u in huis hebben? Tegelcentrum Siddeburen is officiële dealer van het merk Arcana en haar tegels. Kom gerust eens langs en bekijk de nieuwste collecties van de Arcana tegels. Heeft u eerst nog vragen? Geen probleem. Tegelcentrum Siddeburen is ook telefonisch bereikbaar tijdens haar openingstijden. Onze specialisten adviseren u graag met het kiezen van de juiste Arcana tegels.