Bent u op zoek naar Atelier tegels? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u allerlei verschillende tegels. Dankzij de ruime keuze in zowel kleur als afmetingen passen de tegels bij ieder gewenst interieur.

1 artikelen  

Verwijder alle


Voordelen Atelier tegels

Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u een divers assortiment Atelier tegels. De tegels zijn in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor zijn de tegels geschikt voor ieder huis en interieur. De vloertegels zijn erg duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Daarom zijn de tegels erg populair in een huishoudens met kinderen, mensen met een allergie of huisdieren. Daarnaast zijn vloertegels in combinatie met vloerverwarming erg in trek. Dit komt door de lage weerstand die tegels te bieden hebben, waardoor het snel aangenaam warm is in uw huis, kantoor of horecazaak. Dankzij de verschillende afmetingen n kleuren zijn de tegels geschikt voor ieder interieur.

Atelier tegels laten bezorgen aan huis

Bij het bestellen van de Atelier tegels kunt u ervoor kiezen om de bestelling te laten bezorgen. Tegelcentrum Siddeburen bezorgt in heel Noord-Nederland gratis. De levertijd van de bezorging varieert tussen de 1 en 3 weken, afhankelijk van de bestelling. Na de bestelling zal de levertijd gauw duidelijk zijn. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling of andere zaken, bezoek dan onze FAQ-pagina of neem contact op.

Atelier tegels koop je bij Tegelcentrum Sidderburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen hebben we voor elk budget een passende tegel. Ons assortiment omvat de beste vloer- en wandtegels van ruim 70 topmerken. We bieden onze Atelier tegels aan voor een scherpe prijs. Wilt u de tegels eens van dichtbij bekijken of wilt u advies van onze gespecialiseerde medewerkers? Kom gerust langs in onze showroom waar wij u graag helpen. Daarnaast kun u via onze website altijd contact met ons opnemen. Ook voor hulp bij het zetten van tegels kunt u bij ons terecht. We bezorgen al onze tegels gratis in Noord-Nederland.