De tegels van Cristacer tegels worden gemaakt door Cristal Ceramicas een Spaanse tegelfabriek in het mooi Castellon. Deze tegels staan voor kwaliteit, diversiteit en noviteit. Deze eigenschappen worden teruggevonden in de mooiste wandtegels en vloertegels. Beide soorten tegels voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn toonaangevend voor de markt. Een Cristacertegel is onverwoestbaar en gaat vele jaren mee, ook bij intensief gebruik.

17 artikelen  

Verwijder alleCristacer timmert aan de weg

Cristacer is opgericht in 1987 (Spanje). Hiermee is Cristacer een relatief jong bedrijf in deze markt vergeleken met haar concurrenten. Desalniettemin werken ze al hard aan de weg. In de afgelopen 10 jaar is Cristacer onwijs hard gegroeid dankzij de technologische ontwikkelingen binnen het bedrijf. In 2007 opende Cristacer een fabriek die keramische tegels produceerd. Anno 2019 zijn de producten en tegels van Cristacer al in meer dan 90 landen te vinden, wereldwijd.

Cristacer tegels thuisbezorgd

Wanneer u uw Cristacer tegels besteld bij Tegelcentrum Siddeburen, kunt u ervoor kiezen deze te laten bezorgen bij u thuis (In Noord-Nederland gratis). De levertijd van de bestelling zal ongeveer 1 tot 3 weken duren. Hoelang het precies zal gaan duren wordt na de bestelling snel duidelijk gemaakt. Heeft u nog vragen? Bezoek dan onze FAQ-pagina of neem contact op.

Cristacer tegels kopen

Tegelcentrum Siddeburen is officiële dealer van Cristacer tegels. Bent u benieuwd naar de nieuwste collectie Cristacer tegels? Kom gerust eens langs in de showroom van Tegelcentrum Siddeburen. Onze specialisten adviseren u graag.