Bijzondere vloertegels en wandtegels van Tegelcentrum Siddeburen

Op zoek naar net even iets anders? Kies van voor bijzondere vloertegels en\of wandtegels. Creëer op deze manier sfeer in uw woning. Geschikt voor elke woonruimte. Bekijk hieronder ons ruime assortiment. De prijzen voor de tegels zijn per m2.

27 artikelen  Bijzondere vloertegels en wantegels kopen | een keer even iets anders

Bijzondere vloertegels en wandtegels omdat u net iets anders wilt dan dat iedereen heeft. Door te kiezen voor deze unieke tegels wijkt u van de massa af. Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u bijvoorbeeld mozaïektegels van kiezelstenen of bijzondere keramische tegels.

Alle bijzondere tegels zijn anders dan anders. Wat dacht u van een keuken met een retro natuursteen look? In combinatie met een zwarte keuken en een beige natuursteen vloer. Dat is toch een droom van iedereen? De bijzondere vloertegels zijn indien op voorraad binnen 48 uur bij u thuisbezorgd, maar u kunt ze natuurlijk ook direct ophalen bij Tegelcentrum Siddeburen.

De voordelen van de bijzondere tegels

Bijzondere tegels zijn bij Tegelcentrum Siddeburen verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen, waaronder populaire afmetingen: 30x60 en 60x60. De bijzondere tegels hebben vele voordelen:

  • Ze zijn kras bestendigd
  • Eenvoudig te reinigen
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • U hoeft niet bang te zijn voor waterschade
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • U creëert sfeer in uw woning

Waarom kiezen voor bijzondere tegels?

Wilt u zich graag onderscheiden? Dan zijn bijzondere vloertegels echt iets voor u. Het komt vaak voor wanneer iets trendy is, dat de rest van Nederland hetzelfde interieur overneemt. Houdt u van verschillende patroontjes? Of heeft u toch liever tegels die een houtlook hebben? Tegelcentrum Siddeburen heeft het allemaal. Op deze manier kunt u zich eenvoudig onderscheiden.

Het combineren van bijzondere tegels

Bijzondere vloertegels combineren met uw interieur. Het kan soms lastig zijn, maar daarbij helpen wij graag. Wat dacht u van mozaïektegels? Die kunt u het beste combineren met rustige tinten. Denk bijvoorbeeld aan een witte, zwarte of beige muur.

Het combineren van houtlook tegels is eenvoudiger dan u denkt. U kunt de houtlook tegels combineren met verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende kleur: donkerblauw, okergeel of een neutrale kleur. Op deze manier creëert u een warme sfeer in uw woning.