Op zoek designtegels met een authentieke uitstraling? Dan zijn Boeren plavuizen, ook wel Franse estrikken genoemd, iets voor u. De plavuizen zijn bijzonder geschikt om bijvoorbeeld een oude woonboerderij opnieuw te betegelen. Wilt u een nieuwbouwproject de authentieke uitstraling van vroeger meegeven, dan zit u met Franse estrikken helemaal goed. Geef uw woning karakter met boeren plavuizen van Tegelcentrum Siddeburen.

7 artikelen  Kenmerken van boeren plavuizen en Franse tegels

Een plavuis is een vlakke, meestal vierkante tegel, welke is gemaakt van gebakken klei of porseleinaarde. Antieke boeren plavuizen zijn geschikt om in elke ruimte te leggen. Daarnaast zijn ze perfect te combineren met vloerverwarming. De estrikken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, afwerkingen en maten. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor oude boerderijen als moderne nieuwbouwprojecten. Daarnaast zijn de geglazuurde plavuizen onderhoudsvriendelijke vloeren, waardoor u er met gemak jarenlang van kunt genieten.

Tegelcentrum Siddeburen biedt diverse uitvoeringen plavuizen

Wij vinden het belangrijk dat u kunt kiezen uit verschillende soorten tegels, zodat u verschillende types tegels naast elkaar kunt leggen en vervolgens de juiste keuze kunt maken. Om die reden bieden wij diverse uitvoeringen Franse tegels. Merken die u tegenkomt in onze collectie zijn: Naxos, Faro, Herberia, Patrizirrot, Cristacer, Arpa en Arcana. De verschillende merken bieden onder andere tegels in de kleuren bruin, wit, blauw, crème, beige en grijs. De porseleinen plavuizen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Klik hierboven op een tegel naar keuze om de beschikbare afmetingen te bekijken.

Kom onze boeren plavuizen en estrikken bekijken in onze showroom

In onze eigen showroom van maar liefst 1.000 m2 vindt u meerdere voorbeeldvloeren bestaande uit plavuizen en Franse estrikken. Daarnaast kunt u diverse tegelstalen bekijken en vasthouden, zodat u de tegels goed kunt beoordelen en een doordachte keuze kunt maken. Uiteraard informeren onze specialisten u graag over de (kleur)mogelijkheden en eigenschappen van de verschillende tegels. U vindt onze showroom in Siddeburen, Groningen.

Plavuizen zelf leggen of vakkundig laten leggen door Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen staan we altijd voor u klaar. Bent u vastbesloten om uw nieuwe plavuizen zelf te leggen? Dan voorzien we u graag van het benodigde advies en handige tips & tricks, zodat uw nieuwe tegelvloer precies zo wordt zoals u in uw hoofd heeft.

Wilt u uw nieuwe tegels liever laten zetten door een tegelzetbedrijf? Wij helpen u graag bij het in contact brengen met erkende tegelzetters. Lees meer over onze services of kom eens langs in onze showroom.