Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Bezorgen

Tegels gratis bezorgd in heel Noord-Nederland door Tegelcentrum Siddeburen

Altijd gratis bezorging bij Tegelcentrum Siddeburen

De tegels worden door ons gratis bezorgd op de afgesproken tijd. Die stellige belofte kunnen wij u doen omdat we met eigen vervoer rijden. Door heel Groningen en ook nog daarbuiten bezorgen wij tegels in alle soorten en maten. Goed verpakt en zorgvuldig behandeld zodat alle tegels ook heel bij u aankomen. U zoekt een professionele tegelleverancier die u van alle adviezen kan voorzien en ook nog eens zeer ruim gesorteerd is in wand- en vloertegels? Kijk op deze site of, beter nog, kom op bezoek in onze showroom in Siddeburen. Onze budgetprijzen zullen u verbazen!

Tegels vragen om een goed advies

Wie tegels koopt bij Tegelcentrum Siddeburen weet zeker dat hij of zij altijd tevreden is. Zowel bij het uitzoeken van de tegels voor uw keuken, woonkamer, hal, douche of toilet als bij de montage en ver daarna. Dat komt onder andere door de grote keus en het uitgebreide advies dat u er van de vakkundige medewerkers van Tegelcentrum Siddeburen gratis bij krijgt. Bijvoorbeeld over welke tegels het beste zijn voor op de vloer, wat u kunt doen met verschillende formaten en welk effect een speciaal patroon kan opleveren op een kleine, of juist heel grote wand. De specialisten staan voor u klaar in onze showroom om u alles te vertellen wat u weten wilt. En nog veel meer…

Want onze passie is tegels

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram