Als u op zoek bent naar tegels van het merk Elios, dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen. Het merk heeft zich door de jaren heen gevestigd en kan dan ook zeker niet ontbreken in het aanbod van Tegelcentrum Siddeburen. De tegels zijn bekend om de goede prijs kwaliteit verhouding. De tegels zijn betaalbaar en daarnaast van Italiaanse topkwaliteit!

3 artikelen  

Verwijder alle


Historie Elios tegels

Het merk Elios vindt haar oorsprong in Italië. Elios is een oude en vertrouwde speler in de tegelmarkt. Met een geboortejaar van 1968 kun je wel zeggen dat ze zich bewezen hebben als vaste speler in de markt. Net als veel meeste Italiaanse tegelmerken kenmerkt Elios zichzelf door haar authentieke Italiaanse keramische tegels! Met ruim 50 jaar ervaring in de tegelindustrie weet je dat je met een Elios tegel vertrouwde kwaliteit in huis haalt.

Over Elios tegels

Elios Keramische tegels zijn al 52 jaar van toonaangevende invloed op de tegelmarkt. De diverse vloer-en wandtegels van Elios hebben tijdloze ontwerpen en passen hierdoor in iedere woning. Bij Tegelcentrum Siddeburen kunt u terecht voor zowel wandtegels van het merk Elios, als vloertegels van het merk Elios. Van beiden kunt u vanzelfsprekend topproducten verwachten. De producten zijn allen geproduceerd in Italië en tijdens het productieproces behandeld met een beschermende laag. Deze beschermende laag zorgt ervoor dat de tegels gemakkelijk schoon te maken en te houden zijn. Zo zullen uw Elios tegels iedere dag stralen! De tegels zijn geschikt voor diverse woonruimtes, denk hierbij aan uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken en toilet! Zoals u merkt kunt u in bijna iedere woonruimte van uw woning wel Elios tegels kwijt. Dit zorgt ervoor dat u altijd wel ergens in uw woning een van de prachtige tegels van Elios kunt plaatsen.

Elios tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

U heeft bij Tegelcentrum Siddeburen de keuze uit diverse tegels van het merk Elios. U kunt zoals u van ons gewend bent deze tegels gemakkelijk aanschaffen in de webshop van Tegelcentrum Siddeburen. De tegels variëren in prijs van 47 euro 50 tot 49 euro 50 per vierkante meter. Voor dit geld krijgt u werkelijk waar een pracht tegel in huis! De tegels worden na het afronden van het bestelproces zo snel mogelijk bij u thuis geleverd zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met het betegelen van uw woning. Als u tijdens het bestelproces van Elios tegels bij Tegelcentrum Siddeburen ergens tegenaan loopt, neem dan gerust contact met ons op! We helpen u graag.