Fincibec is een wereldwijd bekend bedrijf vanwege de productie van prachtige porseleinen vloertegels. Fincibec staat bekend om haar prachtige designtegels, houtlooktegels en betonlooktegels. Deze tegels hebben de looks van beton, natuursteen en hout, met alle voordelen van een gewone tegel. Kom gerust eens langs in onze showroom om de tegels te bekijken en te voelen! In het echt zijn ze nóg mooier. Even geen tijd? Bekijk dan hieronder alvast een voorproefje van Fincibec tegels uit verschillende collecties.

3 artikelen  

Verwijder alle


Monocibec tegels van Fincibec

De Monocibec collectie van Fincibec is een moderne vloertegelcollectie met prachtige beton-, natuursteen-, en houtlook tegels. De Monocibec collectie is de favoriete keuze van menig interieurdesigner en architect vanwege zijn veelzijdige toepassing. De tegelcollectie is modern, fris en staat fantastisch in vrijwel in iedere soort inrichting. Bekijk nu onze Monocibec collectie op onze website!

Fincibec tegels bij u thuisbezorgd

Als u Fincibec tegels besteld bij Tegelcentrum Siddeburen kunnen wij deze speciaal bij u thuis bezorgen. Woont u in Noord-Nederland? Dan doen wij dit helemaal gratis. De levertijd na een bestelling ligt tussen de 1 en 3 weken. Mocht u zelf de tegels willen leggen en heeft u hiervoor nog het één en ander nodig? Neem dan gerust contact op. Wij hebben alles in huis wat u nodig heeft om de tegels op een professionele manier zelf te leggen. Mocht u nog meer vragen hebben over de levering of andere zaken, bezoek dan onze FAQ-pagina of neem contact op.

Fincibec tegels bij u in huis?

Wilt u ook graag de Fincibec tegels bij u in in huis? Fantastische keuze!Tegelcentrum Siddeburen is officiële dealer van het merk Fincibec. Kom gauw langs bij Tegelcentrum Siddeburen om de collecties van Fincibec tegels te bekijken. Hebben we de gewenste Fincibec tegel niet op voorraad? Geen probleem. Deze kunnen wij apart voor u bestellen bij de leverancire.

Heeft u verder nog vragen? Bekijk dan onze FAQ-pagina of neem telefonisch contact op. Onze specialisten adviseren u graag over Fincibec en andere mooie tegels uit onze collectie.