Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u een breed scala aan tegels van het merk Flaminia. Flaminia is een erg toegankelijk merk met enorm uiteenlopende prijzen waardoor een tegel van dit merk al snel tussen je favoriete opties zal belanden. De tegels variëren van €32,50 per vierkante meter tot €59,50 per vierkante meter, voor ieder wat wils dus!

5 artikelen  

Verwijder alle


Historie Flaminia

Flaminia is een Italiaans merk dat al enorm lang bestaat. Wat bijzonder is aan dit merk is ze zich niet enkel begeven in de markt van tegels. Naast tegels verkopen ze ook sanitair zoals toiletten, kranen, baden en bidets. De kennis van materialen en technieken uit de verschillende markten worden gebruikt om zo kwalitatief mogelijke producten te leveren. U kunt van Flaminia dan ook altijd het beste van het beste qua kwaliteit verwachten. Het merk doet misschien bij velen van u een belletje rinkelen. Dit kan komen omdat Ceramica Flaminia, de officiële naam van het bedrijf, meerdere jaren de hoofdsponsor was van een wielerploeg welke meedeed op het hoogste niveau!

Over Flaminia tegels

De wand- en vloertegels worden ontworpen en geproduceerd in Italië. De tegels worden geproduceerd van keramiek en behandeld met beschermende stoffen om de kwaliteit en duurzaamheid van de tegel te waarborgen. Keramiek wordt gecreëerd door op hoge temperaturen klei en zand te verhitten. Door deze vermenging op hoge temperatuur ontstaat een enorm sterke tegel. Door de beschermende laag die tijdens het productieproces op de tegel wordt aangebracht zal de tegel goed beschermd zijn tegen krassen en andere vormen van schade!

Flaminia tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u een ruime keuze wat betreft Flaminia tegels. U vindt hier verschillende tegels met verschillende patronen, zo vindt u ongetwijfeld een tegel die bij uw woning past! Als u een tegel van dit merk koopt weet u in ieder geval dat u kwaliteit in huis haalt! U bestelt de tegels gemakkelijk in onze webshop en ze worden binnen de afgesproken levertijd bij u thuis bezorgd. Als u vragen heeft over Flaminia tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen dan kunt u contact met ons opnemen of tijdens openingstijden eens binnenwandelen in onze fysieke winkel.