Bent u op zoek naar een vloer die een warme en luxe uitstraling geeft? Kijk dan naar onze tegelcollectie van Floor Italia Ceramiche. Bij tegelcentrum Siddeburen hebben wij een ruime collectie keramische tegels van Floor Italia. De tegels zijn beschikbaar in diverse kleuren en bijna geschikt voor elk interieur.

4 artikelen  

Verwijder alle


Geschiedenis van Floor Italia

Floor Italia is een Italiaans bedrijf en is leverancier in keramische tegels. Het bedrijf is in 2004 gestart en sindsdien een populaire en grote speler binnen de tegelbranche. Floor Italia heeft een grote diversiteit aan tegels, zodat er altijd wel iets tussen zit wat bij u past. Naast vloertegels levert Floor Italia ook keramische en porseleinen wandtegels, mozaïeken en decoraties. Het bedrijf staat bekend om het kenmerkende Italiaanse design, kwaliteit en innovatie. Bij de productie van de tegels wordt er gebruik gemaakt van de modernste technologieën wat resulteert in Italiaans kwaliteit. Daarnaast vindt Floor Italia milieu en duurzaamheid erg belangrijk. Al geruime tijd sluit hun werkwijze aan bij het verantwoord en maatschappelijk ondernemen. Ze maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en technieken.

Kenmerken Floor Italia

Het assortiment dat Floor Italia aanbiedt is enorm ruim en divers. Er zit altijd wel een tegel tussen die in uw smaak valt. Tegels met een hout look wat voornamelijk gezelligheid en warmte creëert of een gepolijste tegel die luxe en klasse uitstraalt. Er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn keramische tegels erg makkelijk in onderhoud en kunt u lang genieten van uw prachtige vloer.

Assortiment Floor Italia bij Tegelcentrum Siddeburen

De tegels van Floor Italia die Tegelcentrum Siddeburen aanbiedt, zijn vloertegels met een houten look. Wanneer je kiest voor deze tegels, creëer je een gezellig en warme sfeer. De tegels zijn beschikbaar in diverse kleuren, van licht tot donkere tinten en geschikt voor bijna elk interieur.

Koop uw Ergon tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Wilt u ook Italiaans design in huis halen? Kijk dan snel naar onze collectie Floor Italia tegels en vindt uw perfecte vloer. Vraag vandaag nog uw offerte aan en profiteer van scherpe prijzen. En wanneer u de vloertegels online besteld, bezorgen wij ze gratis aan huis. Wilt u ons assortiment tegels graag met eigen ogen zien is ook mogelijk. We heten je van harte welkom in onze showroom van maar liefst 1000m2.