Bent u op zoek naar een natuurlijke uitstraling? Dan zijn graniet tegels een goede keuze. Deze tegels zijn van een zware kwaliteit en hebben een stevige structuur. Bij Tegelcentrum Siddeburen hebben wij een mooi assortiment met verschillende kleuren graniet tegels. Zo hebben wij voor elk interieur een passende tegel. Bekijk hieronder ons assortiment.

6 artikelen  

Verwijder alle


Wat is Graniet?

Graniet is natuurlijk materiaal dat zijn kleur te danken heeft aan de verschillende mineralen die het bevat. Graniet is een natuursteen die ontstaat wanneer magma ondergronds stolt. Dit zorgt ervoor dat graniet een bijzonder hard materiaal is. Een groot voordeel van graniet is dat geen enkele tegel hetzelfde is. Deze tegels worden uit grote blokken steen gezaagd waardoor iedere tegel uniek is. Verder is het een slijtvast, krasbestendig en duurzaam materiaal.

Ga voor een chique uitstraling met granieten tegels

Wanneer u op zoek bent een naar een tegel met een goede kwaliteit en een chique uitstraling dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. De tegels van het merk Savoia Marmette creëren een luxe sfeer die hoort bij een mooie stenen vloer. Deze tegels zijn uitstekend te gebruiken voor zowel binnen als buiten. Doordat graniet tegels vorstbestendig zijn kunnen ze bijvoorbeeld ook prima gebruikt worden voor het betegelen van je terras. Echter zijn deze tegels net zo goed binnen te gebruiken in bijvoorbeeld je woonkamer of keuken. Zo hebben we bij Tegelcentrum Siddeburen een geschikte look voor elke ruimte.

Koop uw graniet tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Uw granieten tegels koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen. Tegen een scherpe prijs leveren wij de beste kwaliteit tegels. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken dan kunt u gemakkelijk een offerte bij ons aanvragen. Wanneer u aangeeft voor hoeveel m2 u tegels nodig heeft zullen wij u een passende offerte toesturen. Wij bezorgen uw bestelling gratis binnen Noord-Nederland. Wanneer u de tegels graag in het echt wil bewonderen dan bent u natuurlijk welkom in onze prachtige showroom van 1000m2. Natuurlijk hebben wij ook een uitgebreid assortiment met andere soorten tegels. Bij ons kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld natuursteen of betonlook tegels.