Met een authentieke houtlook tegelvloer haalt u enorm veel sfeer in uw huis. Onze vloertegels met houtlook zijn niet van echt hout te onderscheiden. Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u een ruim assortiment houtlook vloertegels tegen een scherpe prijs. Bekijk onze collectie hieronder. De prijzen voor de tegels zijn per m².

9 artikelen  Waarom kiezen voor houtlook vloertegels?

Een tegelvloer met een houtlook (ook wel keramisch parket genoemd) is vandaag de dag erg populair. Dat is niet voor niets, aangezien dit type vloer enorm veel voordelen heeft.

Ten eerste zijn houtlook vloertegels bijna niet te onderscheiden van echt hout. Ze bootsen de structuren van echt hout vrijwel perfect na. Ze hebben bijvoorbeeld voelbare groeven waardoor ze als echte houten planken aanvoelen. En het mooie is dat veel van de nadelen die houten vloeren hebben bij tegelvloeren niet bestaan. Kijkt u bijvoorbeeld altijd op tegen het schuren en oliën van uw houten vloer? Hebt u tegels, dan is dit allemaal niet nodig.

Heeft u gauw koude voeten? Vloertegels met een houtlook zijn gelukkig perfect te combineren met vloerverwarming. Zo voelt uw vloer altijd aangenaam aan. Daarnaast zijn houtlook tegels stoot- en krasbestendig en makkelijk te onderhouden en schoon te houden. En door de waterbestendige eigenschappen geldt dit ook voor ruimtes als de keuken of de badkamer.

Houtlook vloertegels onderhouden

Zoals gezegd zijn houtlook tegels erg eenvoudig te onderhouden. U moet wel uitkijken dat u geen schoonmaakmiddelen met zuur gebruikt. Hierdoor kunnen de voegen namelijk worden aangetast. Hetzelfde geldt voor producten die olie bevatten. Een dweil en lauw water doen vaak al wonderen. Gebruikt u toch een schoonmaakmiddel, kies er dan één met een pH-waarde lager dan 7.

Vraag een offerte aan

Vraag gauw een offerte aan bij Tegelcentrum Siddeburen en profiteer van onze goede service. Wij hebben voor elk budget een passende tegel en bieden gratis bezorging binnen Noord-Nederland. Of kom eens langs in onze showroom!