Bent u op zoek naar een want- of vloertegels die een klassieke en warme uitstraling geven aan uw interieur? Kijk dan eens naar de tegels van Idea Ceramic. Deze klassieke natuurtegels zijn geschikt voor meerdere ruimtes in uw huis. Wanneer uw deze tegels in huis legt, krijgt uw interieur een luxe uitstraling. Bij Tegelcentrum Siddeburen vind je Idea Ceramic tegels voor een enorm scherpe prijs.

2 artikelen  

Verwijder alle


Historie van Idea Ceramic

Idea Ceramic is een Italiaanse tegelproducent die tegels maakt voor zowel wand als vloer. De tegels van Idea Cermaic hebben een klassieke look en straalt luxe uit. Idea Ceramic staat bekend als een producent die tegels levert voor het midden- en hogere segment. Deze tegelproducent is een middelgrote speler in de tegelmarkt en levert alleen kwaliteit. Deze jonge en dynamische tegelfabriek hanteert een moderne werkwijze en maakt gebruik van geavanceerde technologie, zodat er alleen kwaliteit geleverd wordt.

Voor elk interieur

De tegels die Idea Ceramic produceert zijn geschikt voor bijna elk interieur. U kunt de tegels gebruiken voor ruimtes als de badkamer, keuken en wc. Tegels voor op de vloer, maar ook voor aan de wand. Wanneer u een luxe en klassieke look wil creëren in huis, raden wij aan om tegels van Idea Ceramic te gebruiken.

Voordelen en kenmerken van Idea Ceramic tegels

De vloer- en wandtegels van Idea Ceramic zijn gemaakt van natuursteen. Tegels van natuursteen zijn erg duurzaam en gaan een geruime tijd mee. Op deze manier kunt u lang genieten van uw vloer of wand. Natuursteen geeft daarnaast ook nog eens een natuurlijke, frisse look aan uw interieur. Ook zijn deze tegels perfect in combinatie met vloerverwarming én gemakkelijk in onderhoud.

Koop uw Idea Ceramic tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Wilt u uw huis een klassieke en uitstraling geven? Kijk dan snel naar de collectie van Idea Ceramic tegels. Bij Tegelcentrum Siddeburen hebben de tegels van Idea Ceramic voor een ontzettend scherpe prijs. Vraag vandaag nog uw offerte aan en profiteer van ontzettend scherpe prijzen. Na een bestelling bezorgt Tegelcentrum Siddeburen de tegels gratis aan huis. Wilt u de tegels graag fysiek komen bekijken? Dat is mogelijk, wij heten u van harte welkom in onze showroom van maarliefst 1000m2.