​Keros tegels door Tegelcentrum Siddeburen thuisbezorgd


Keros Ceramica is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de productie van keramische wand- en vloertegels. Keros staat voornamelijk bekend om de vele verschillende hout- en betonlook tegels. Heb je wel eens tegels gezien die zo op hout lijkt dat je er aan wil voelen of het wel echt een tegel is? Grote kans dat je dan op een van de tegelseries van Keros stond. Kom gerust eens langs in onze showroom om ze in het echt te zien. Bekijk hieronder alvast een aantal tegels uit verschillende collecties.

Houtlook tegels van Keros Ceramica

Het is een nieuwe trend maar niet voor Keros. De houtlook tegels zijn hip. Geheel begrijpelijk aangezien je wel de sfeer van hout in huis hebt maar niet de nadelen van een houten vloer. Deze look is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer, verkrijgbaar in diverse maten en makkelijk te leggen. De tegels creëren een combinatie van warmte en sfeer met de duurzaamheid van tegels. Bekijk hier alle houtlook tegels.

Betonlook tegels van Keros Ceramica

Ook de betonlook tegels van Keros zijn erg populair. Dit komt omdat ze gemakkelijk te combineren zijn met diverse woonstijlen. Ze stralen exclusiviteit uit en geven een tijdloos karakter aan iedere woonruimte. Ze lijken van cement of beton gemaakt te zijn, maar dan met alle gemakken van keramische vloeren. Bekijk hier nog meer betonlook tegels.