Keros tegels door Tegelcentrum Siddeburen thuisbezorgd

Keros Ceramica is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de productie van keramische wand- en vloertegels. Keros staat voornamelijk bekend om de vele verschillende hout- en betonlook tegels. Hebt u wel eens tegels gezien die zo op hout lijken dat u er aan wil voelen of het wel echt een tegel is? Grote kans dat u dan op een van de tegelseries van Keros stond. Kom gerust eens langs in onze showroom om ze in het echt te zien. Bekijk hieronder alvast een aantal tegels uit verschillende collecties.

10 artikelen  

Verwijder alle


Houtlook tegels van Keros Ceramica

Het is een nieuwe trend maar niet voor Keros. De houtlook tegels zijn hip. Geheel begrijpelijk aangezien u wel de sfeer van hout in huis hebt maar niet de nadelen van een houten vloer. Deze look is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer, verkrijgbaar in diverse maten en makkelijk te leggen. De tegels creëren een combinatie van warmte en sfeer met de duurzaamheid van tegels. Bekijk hier alle houtlook tegels.

Betonlook tegels van Keros Ceramica

Ook de betonlook tegels van Keros zijn erg populair. Dit komt omdat ze gemakkelijk te combineren zijn met diverse woonstijlen. Ze stralen exclusiviteit uit en geven een tijdloos karakter aan iedere woonruimte. Ze lijken van cement of beton gemaakt te zijn, maar dan met alle gemakken van keramische vloeren. Bekijk hier nog meer betonlook tegels.

Ketos tegels Thuisbezorgd

Wanneer u Ketos tegels besteld bij Tegelcentrum Siddeburen kunnen deze thuis worden bezorgd (Gratis in Noord-Nederland). De levertijd na een bestelling varieert tussen de 1 en 3 weken. Mocht u nog wat nodig hebben om zelf de tegels op een professionele manier te werken, neem dan gerust contact op. Wij hebben alles wat u nodig heeft bij het verwerken van tegels op voorraad. Mocht u nog meer vragen hebben over de levering of andere zaken, bezoek dan onze FAQ-pagina of neem contact op.

Ketos tegels bij u in huis?

Wilt u Ketos tegels bij u in huis? Een goede keus. Tegelcentrum Siddeburen is officiële dealer van het merk Ketos. Kom eens langs bij Tegelcentrum Siddeburen om de collecties van Ketos tegels met het blote oog te zien. Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze FAQ-pagina of neem telefonisch contact op. Onze specialisten adviseren u graag over de Ketos tegels.