Wanneer u op zoek bent naar Magica tegels dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Deze opvallende is dat deze tegels verkrijgbaar zijn een plankformaat van 20 centimeter breed en 120 centimeter lang.

8 artikelen  

Verwijder alle


Wat voor een merk is Magica?

Ceramica Magica is een bedrijf die haar oorsprong vind in Italië. Zij produceren sinds 1983 keramische tegels waarbij ze de laatste trends op dit gebied opvolgen. Hierbij hebben ze een breed scala aan producten voor iedereen die enthousiast wordt van moderne architectuur en Italiaanse kwaliteit. Het bedrijf heeft een jong team die zichzelf proberen te onderscheiden door hun onvermoeibare houding en toewijding aan kwaliteit. Hun missie is het herstarten van het historische merk Ceramica Magica.

Voordelen Magica tegels

De Magica is een serie bestaande uit elegante en stijlvolle houtlook tegels. De vloer is erg realistisch doordat de gebruikerssporen en imperfecties van echt hout goed nagebootst worden in de tegels. Ook de houtnerf is erg realistisch. Daarnaast heeft de Magica serie nog een aantal voordelen:

  • Ruime kleurkeuze voor elk interieur
  • Tijdloos en stijlvol design
  • Hoogwaardige kwaliteit

Ons Assortiment

Naast Magica verkopen wij ook vele andere merken en soorten tegels. Wanneer een tegel van Magica niet in de smaak valt kunt u ook altijd even kijken naar bijvoorbeeld een mooie tegel van Floor Italia, Panarea of Christacer. Wij verkopen tegels in alle kleuren en maten. Op deze manier zorgen wij ervoor er voor elk interieur iets tussen zit. Zo zal u bij ons altijd slagen!

Magica thuis laten bezorgen

Bij het bestellen van de Magica kunt u ervoor kiezen om de bestelling te laten bezorgen. Tegelcentrum Siddeburen bezorgt in heel Noord-Nederland gratis. De levertijd van de bezorging varieert tussen de 1 en 3 weken, afhankelijk van de bestelling. Na de bestelling zal de levertijd gauw duidelijk zijn. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling of andere zaken, bezoek dan onze FAQ-pagina of neem contact op.

Magica tegels koop je bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen hebben we voor elk budget een passende tegel. Ons assortiment omvat de beste vloer- en wandtegels van ruim 70 topmerken. We bieden onze Magica tegels aan voor een scherpe prijs. Wilt u de tegels eens van dichtbij bekijken of wilt u advies van onze gespecialiseerde medewerkers? Kom gerust langs in onze showroom waar wij u graag helpen. Daarnaast kun u via onze website altijd contact met ons opnemen. Ook voor hulp bij het zetten van tegels kunt u bij ons terecht. We bezorgen al onze tegels gratis in Noord-Nederland.