Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u een greep uit de tegelcollectie van het exclusieve merk MC Tiles. De tegels van MC Tiles staan bekend om het prachtige design en de vele mogelijkheden. Voor iedere smaak en ieder interieur is er een juiste MC Tiles tegel te vinden. Zo kent het merk diverse collecties design tegels met elk zijn eigen kenmerken. Hierdoor is er altijd een geschikte MC Tiles tegel te vinden naar uw smaak. Bekijk het assortiment!

1 artikelen  

Verwijder alleWat voor merk is MC Tiles?

MC Tiles is een Nieuw-Zeelands bedrijf die zich bezighoudt met de verkoop van een uiteenlopend assortiment van vloertegels en wandtegels. Het bedrijf biedt tegels aan in de volgende collecties: beton, steen, hout, industrie, marmer en mozaïek. Elk van deze collecties bestaat uit diverse unieke tegels, waardoor MC Tiles altijd geschikte vloer- of wandtegels heeft. Het bedrijf is dan ook welbekend in de branche en wordt gekenmerkt door de exclusieve tegels uit alle hoeken van de wereld. Zo omvat het assortiment exclusieve tegels uit Azië, Europa en Oceanië. De exclusiviteit komt voort uit de unieke handelsrelaties die MC Tiles heeft. Om deze reden kunt u bij MC Tiles prachtige tegels vinden, die nergens anders verkrijgbaar zijn.

MC Tiles tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Wilt u thuis ook een prachtige tegelvloer of tegelwand van MC Tiles? Dan bent u op de juiste plaats. Tegelcentrum Siddeburen is namelijk officiële wederverkoper van het Nieuw-Zeelandse merk. Bovendien kunt u bij ons terecht in onze showroom van ruim 1000m². Hier kunt u ons ruime assortiment in alle rust bekijken en u laten informeren over de nieuwste trends. Wij bezorgen uw nieuwe vloer of wandtegels van MC Tiles gratis in Noord-Nederland. Ook voor andere tegelmerken bent u bij ons aan het juiste adres, welk budget u ook heeft. Kom nu langs in de showroom of neem contact op voor passend advies!