Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Boheme tegels

De Bohemian woonstijl zien we in het hedendaagse interieur steeds vaker terugkomen. Zo ook in de tegels van onze Boheme collectie. De tegels met verschillende patronen en levendige kleuren zijn een echte eyecatcher. Deze moderne maar authentieke keramiektegels onderscheiden zich van de doorsnee tegel. Wilt u ook een vloer of wand creëren die nét even iets anders is? Boheme tegels koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen. Deze tegels zijn verkrijgbaar in vloer- en wandtegels. Wij zijn officieel dealer van deze kleurrijke keramische vloertegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Filter op eigenschappen

Filters

Enig resultaat

Waar komen de Boheme tegels vandaan?

De Boheme tegels heeft zijn oorsprong te danken aan zijn fabrikant in Spanje. De vloer- en wandtegels zijn gemaakt van keramiek. Deze tegel is bestendig tegen krassen, makkelijk te onderhouden en kan zware drukpunten van meubels moeiteloos aan. Het plaatsen van viltjes onder de drukpunten van meubels is echter geen slecht idee. Dit helpt namelijk bij het behouden van de kwaliteit van de tegel. De Boheme tegels, kenmerken zich doordat ze gecraqueleerd zijn. Dit zijn kleine haarscheurtjes die in het glazuur van de tegel zijn verwerkt. Dit is slechts een uiterlijk kenmerk en heeft geen gevolgen op de levensduur van de tegel. Deze Spaanse tegel komt het mooist tot zijn recht in een groot huis met een ruim oppervlak. Omdat de tegels aan de grote kant zijn is dit een uitstekende optie voor landelijke huizen of gerenoveerde boerderijen.

Hoe herken ik Boheme tegels?

Het uiterlijk van Boheme tegels zijn herkenbaar door het gebruik van patronen en speelse kleurnuances. Bij de nieuwste collecties van de vloertegels staan de opvallende ‘Boheme’ patronen voorop. De “Boheme Chandelier” tegel, is veruit de opvallendste verschijning van deze nieuwe collectie. Het gebruik van meerdere vele kleuren geeft deze vloertegel een vintage look. Bovendien komen dit soort tegels ook uitstekend tot zijn recht in een landelijke badkamer.

Kenmerken en kleurenaanbod

De vintage tegels hebben allemaal een breedte en hoogte van 25 centimeter. Daarnaast zijn er in ons assortiment diverse levendige kleuren met verschillende patronen. Geschikt voor elk interieur. De Boheme tegels die wij in onze collectie hebben:

  • Boheme Gris/Creme
  • Boheme Chaine
  • Behome Etoile
  • Boheme Chandelier

De Boheme Etoile is geschikt voor bad- en woonkamer

Twijfelt u om de Boheme tegels te leggen in uw woon- of badkamer? De Boheme tegels lenen zich uitstekend voor beide situaties. De Boheme Etoile heeft een patroon van sterren dat goed tot zijn recht komt in een badkamer. Maar door de vintage look van de tegel, komen deze ook mooi tot zijn recht in een woonkamer met veel ruimte.

Advies nodig bij het kiezen van Boheme tegels?

Heeft u twijfels welke Boheme tegels het beste in uw huis passen? Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien bent u van harte welkom in onze winkel of kunt u contact met ons opnemen op de contactpagina.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram