Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Ergon tegels

Een moderne of industriële look zijn in het hedendaagse interieur niet meer weg te denken. Bent u op zoek naar een tegel die deze look kan creëren? Kijk dan eens naar ons assortiment van Ergon tegels. De tegels hebben een cementlook, waardoor uw interieur een moderne en tijdloze uitstraling krijgt. De tegels worden in verschillende kleuren aangeboden.

Filter op eigenschappen

Filters

Categorie

Maat

Kleur

Look

Merk

Vorstbestendig

Gerectificeerd

Toont alle 3 resultaten

Historie van Ergon tegels

Ergon is een bedrijf dat al enige tijd een grote speler is binnen de tegelbranche. Het produceert tegels met de nieuwste productiemethodes en worden bijna allemaal CO-2 neutraal geproduceerd. Ergon heeft moderne tegels met een industriële look. Wanneer u kiest voor Ergon tegels, krijgt uw vloer een uitstraling van een gietvloer, perfect voor een strak en tijdloos interieur.

Gerectificeerde tegels

De meeste tegels van Ergon zijn gerectificeerde tegels. Deze term wordt gebruikt om aan te geven of een tegel is gezaagd of ongezaagd. Als een tegel gerectificeerd is, houdt in dat de tegel na het bakproces wordt verzaagd. De tegels worden hierdoor maatvast en kan je met een minimale voeg plaatsen, waardoor de tegels strak kunnen worden gezet. Daarnaast zijn de tegels makkelijk in onderhoud en kunnen zowel geschikt voor de vloer als wand.

Kenmerken en kleurenaanbod van Ergon tegels

De Ergon tegels hebben relatief een groot formaat van 80x80cm. De tegels zijn geschikt voor bijna ieder interieur, woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Door het ruime aanbod in kleuren en type vloeren heeft u genoeg keuze om de vloer af te stemmen in de gewenste sfeer of interieur van uw woning. De Ergon tegels zijn in de volgende types en kleuren beschikbaar:

  • Resin London Smole
  • Resin Berlin Grey
  • Resin Bruxelles Black
  • Resin Miami Brown Lapp

Koop uw Ergon tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Vraag uw offerte aan voor Regon tegels en profiteer vandaag nog van de scherpe prijzen. Wanneer u meer advies wil over de Ergon tegel of het zetten van deze tegels, helpen wij u bij Tegelcentrum Siddeburen graag verder. Online bestellen? Dat is mogelijk, de tegels worden zelfs gratis aan huis bezorgd. Het is ook mogelijk om de tegel fysiek te komen bewonderen in onze showroom van 1000m2. We ontvangen u graag.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram