Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Patrizirrot tegels

Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een ruim assortiment aan vloer en wandtegels met een keuze aan merken. Wij bieden zo ook het populaire tegelmerk Patrizirrot aan die oorspronkelijk uit Duistland komt. Dit merk komt nog weinig voor op de Nederlandse markten, maar Tegelcentrum Siddeburen heeft een breed aanbod aan Patrizirrot tegels voor u. Patrizirrot produceert kwalitatieve tegels die goed betaalbaar zijn en die er stijlvol uitzien. Bekijk snel ons aanbod Patrizirrot tegels of lees verder voor meer informatie.

Filter op eigenschappen

Filters

Over Patrizirrot tegels

Patrizirrot tegels staan bekend om hun aardetint kleur. Tijdens het produceren van Patrizirrot tegels is het materiaal continu gesinterd, waardoor de tegels vlak en hard worden. Dit materiaal is vervolgens geverfd en dit wordt herhaald totdat de kleur één geheel en één kleur wordt. Door de combinatie van het materiaal en de kleur ziet de vloer er authentiek en strak uit. Daarnaast zijn de Patrizirrot tegels onderhoudsarm en duurzaam, waardoor de tegels geschikt zijn voor elk woningtype.

Oorsprong Patrizirrot tegels

De Patrizirrot tegel komt oorspronkelijk uit Duitsland. Dit is terug te zien is in het materiaal waarvan het geproduceerd is, namelijk keramiek. Keramiek wordt vaker gebruikt in Duitsland en zo ook het proces waarop de Patrizirrot tegels zijn geproduceerd. Het kleurmengsel van de warme aardetinten zorgt voor een industrieel, maar warm geheel. Ideaal om meer ruimte te creëren in een woning. Doordat de tegels tijdens het proces worden verhit, wordt het materiaal elastisch en is het gemakkelijk te bewerken. De tegels zijn daarnaast erg sterk en gaan lang mee, zo kunt u lang van uw vloer genieten.

Patrizirrot tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een divers aanbod tegels van het merk Patrizirrot. U kunt voor deze exclusieve tegels terecht bij Tegelcentrum Siddeburen. De tegels van het merk Patrizirrot zijn goed betaalbaar en kunt u bij Tegelcentrum Siddeburen al kopen voor 29,95 euro per vierkante meter. In tegenstelling tot andere tegelaanbieders biedt Tegelcentrum Siddeburen hoogwaardige en kwalitatieve tegels voor een relatief lage prijs. Bestel uw Patrizirrot tegel en laat het bij u thuisbezorgen. Wilt u meer weten over de Patrizirrot tegels of heeft u nog verdere vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met ons en wij staan voor u klaar met antwoorden.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram